Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Eugen Neagoe, resemnat după victoria cu Rapid: ”E normal ca Farul să intre în vacanţă!” ǀ VIDEO

CS Universitatea Craiova Publicat pe 22 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21132575/1/captura-ecran-862.png

Formaţia FC Rapid a fost învinsă, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), de echipa Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a noua play-off-ului Superligii.

Învingătorii au rămas în inferioritate numerică în minutul 47, când a fost eliminat Căpăţînă.

Pentru craioveni au marcat Ivan ’42 (penalty), ’52 şi Creţu ’65. FC Rapid a înscris prin Dugandzic, în minutele 33 şi 59, ambele goluri din penalty.

La finalul meciului, Eugen Neagoe a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul nu mai speră la locul 3, care era pentru olteni un obiectiv pe final de sezon, după ce nu au reuşit nici în acest an să câştige titlul.

”A fost un joc frumos, băieţii noştri merită felicitări, pentru că au reuşit să marcheze două goluri în inferioritate numerică. Asta contează foarte mult pentru spiritul nostru, jucătorii au dat dovadă de maturitate, au făcut un efort foarte mare. Am ştiut să suferim în anumite momente. Este o victorie foarte frumoasă şi foarte importantă.

Sincer, nu mă mai gândesc la locul trei, este foarte greu. Nu cred că se vor încurca în ultima etapă (n.r. - CFR Cluj). Nu vreau să acuz ceva, să nu văd vreun titlu "Neagoe a acuzat". Cei de la Farul merită felicitări pentru ce au făcut.

E normal ca jucătorii importanţi ai lor să intre în vacanţă, pentru că mai au un meci care nu contează pentru ei. Vor juca doar pentru imaginea lor, sunt convins că cei de la Farul se vor respecta. Dar nu va juca aceeaşi echipă care a jucat împotriva FCSB-ului. Voi fi suporterul celor de la Farul duminică, în meciul de la Cluj.

Nu ştiu dacă e un an ratat. Cel puţin în 2023, echipa a arătat bine. Cred că meritam să ne batem la campionat până în ultima etapă”, a spus Eugen Neagoe.

Penultima etapă a play-off-ului a decis campioana Superligii, Farul Constanţa. Farul a învins duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa FCSB. Sâmbătă, CFR Cluj s-a impus în deplasare în faţa formaţiei Sepsi.

Clasament: 1. Farul Constanţa – 50 de puncte, 2. FCSB – 46, 3. CFR Cluj – 42, 4. Universitatea Craiova – 40, 5. FC Rapid – 35, 6. Sepsi – 26.

Ultima etapă a play-off-ului programează, în 28 mai, de la ora 21.00, următoarele partide: CFR Cluj – Farul, FCSB – FC Rapid, Universitatea Craiova – Sepsi.

mail-share icon Email
viewscnt