Ultima oră
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă

Eugen Neagoe vrea să termine sezonul regular cu dreptul. ”Nu ştiu dacă e dorinţă de revanşă”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 9 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21049871/1/petrolul-ploiesti-universitatea-craiova-superliga-superbet-5-03-2023-1.jpg

Universitatea Craiova – UTA, meci contând pentru etapa a 30-a din Superligă, ultima din sezonul regular, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, vineri, de la ora 20:30. Duelul poate fi urmărit online prin intermediul platformei www.primaplay.ro.

În acelaşi timp, golurile, ratările, deciziile VAR, paradele spectaculoase sau alte faze importante sau interesante ale jocului vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro.

Eugen Neagoe a declarat că este un meci foarte important pentru olteni, deoarece în cazul unui succes vor urca pe locul al treilea în clasament. Acesta a ţinut să laude jocul celor de la UTA, despre ca a punctat că ar trebui să fie mai sus în clasament.

 

”Ne dorim să facem un joc frumos, dar în primul rând ne gândim la cele 3 puncte, cu ele am urca măcar pentru o zi pe locul 3, sperăm să şi rămânem acolo, dar nu depinde numai de noi. Băieţii sunt concentraţi, eu zic că s-au antrenat bine. Am văzut cum s-a prezentat UTA la ultimul joc, au făcut o partidă bună, au marcat 3 goluri şi au câştigat după mult timp. Nu s-a văzut că le-au lipsit jucători, au avut agresivitate.

UTA ar trebui să fie mai sus în clasament, după lot, dar greşelile pe care le-au făcut i-au adus în lupta la retrogradare. Şi la CFR Cluj au făcut o repriză bună, puteau scoate un egal. Suntem atenţi, ne-am interesat despre cei de la UTA, Benga şi Otele probabil vor face parte din lot, trebuie să ne luăm toate măsurile, analizăm.

Nu ştiu dacă e dorinţă de revanşă pentru Laszlo Balint, pentru că întotdeauna îţi doreşti să câştigi, ca antrenor. Îmi doresc în primul rând să câştigăm cu UTA, nu m-am gândit la play-off, pentru că îi vom întâlni pe toţi”
, a declarat antrenorul oltenilor, la conferinţa de presă oficială.

UTA - Universitatea Craiova, duel din turul sezonului regular, s-a terminat cu victoria oltenilor, scor 1-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri