Ultima oră
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare
Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu” Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu”
”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular ”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular

Eugen Trică a luat o decizie drastică pentru duelul cu Dinamo! Doi fotbalişti importanţi sunt OUT din lot

FC U Craiova 1948 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 26 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20481952/1/u-craiova-1948-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-20-11-2021-1.jpg

Meci extrem de interesant din subsolul clasamentului, vineri, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+ şi Prima Play. Dinamo primeşte vizita celor de la FC ”U” Craiova. În tur, oltenii s-a impus cu 1-0, pe atunci fiind încă pregătiţi de Adi Mutu. 

Pentru această confruntare, Vlad Achim şi Bradley Diallo au fost lăsaţi în afara lotului. Marcel Puşcaş a declarat recent că tot lotul este apt din punct de vedere medical. 

„Se anunţă o partidă dificilă, atât pentru noi, cât şi pentru ei. Ştiţi foarte bine că ambele echipe au mare nevoie de puncte. Suntem în subsolul clasamentului. Important pentru noi e să ne facem jocul şi să întoarcem de la Bucureşti cu cele 3 puncte.

Aşa cum noi ne dorim să câştigăm, şi ei vor să obţină cele 3 puncte pentru a ieşi din criză. Dinamo a fost şi va rămâne o echipă periculoasă. Am urmărit-o cu Voluntari, cred că a făcut o partidă foarte bună. Are jucători interesanţi.

M-am uitat pe formaţie şi am văzut că mereu e schimbă. Dinamo e în căutări şi schimbă câte 4-5 jucători la fiecare partidă. Nu e o formaţie stabilă. Asta îmi dă de gândit. Ar putea apărea jucători interesanţi, pentru că are în componenţă fotbalişti de calitate. 

Gândul nostru e să mergem la Bucureşti şi să câştigăm cele 3 puncte, care sunt foarte importante pentru noi. Echipa s-a pregătit bine", a declarat Trică.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri