Ultima oră
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”
Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano

Eugen Trică s-a dezlănţuit la flash-interviu! ”Reveniţi-vă, domnilor!”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21558525/1/poli-iasi-fcu-1948-craiova-superliga-superbet-08-04-2024.jpg

FC Botoşani a învins clar pe teren propriu, scor 4-1, formaţia FCU Craiova, în etapa a patra din play-out-ul Superligii.

Antrenorul oltenilor, Eugen Trică, a lansat la o adevărată tiradă la adresa arbitrilor ce au oficiat la Botoşani.

”Venim la Botoşani, Iulian Călin la centru, Mladinovici VAR. Nu se poate aşa ceva. Ei nu arbitrează. N-am zis nimic după meciul de la Iaşi, chiar dacă a fost penalty foarte clar.

Băieţii ăştia nu arbitrează. Ştiţi cine arbitrează? Spectatorii! Spectatorii arbitrează. Dacă la Iaşi era Haţegan, îl mai întorcea Dima de la VAR pe Haţegan? Niciodată! Vrem arbitri buni! Pentru că sunt meciuri decisive. Au venit suporteri de la Craiova, plâng! Vrem arbitraj bun, pentru că ei nu arbitrează, arbitrează spectatorii! Dacă zice spectatorul că e aut, tuşierul dă aut.

Nu se poate aşa ceva. Aşa arbitraj eu n-am mai văzut de foarte mult timp. Înainte se mai dădea pentru gazde 5-10%. Acum a fost mai mult de 10%.

Echipa asta a arătat foarte bine. Toţi antrenorii se vaită de lucrurile astea, dar nu se ia nicio măsură. Arbitrii buni ai noştri care sunt prin Europa League sau prin Champions League, unde sunt? Veniţi, că aici sunt meciurile importante. Sunt oameni care investesc foarte mulţi bani. Domnul Mititelu investeşte foarte mulţi bani.

Vrem arbitri buni, care ştiu să arbitreze. Nu Călin, nu Vidican. Reveniţi-vă, domnilor!”
a declarat Trică, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt