Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

EURO 2024 poate aduce noi modificări de regulament

EURO 2024 Publicat pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21567477/1/euro-2024.jpg

Potrivit unei informaţii publicate luni de cotidianul francez L’Equipe, UEFA s-ar pronunţa în favoarea măririi de la 23 la 26 a numărului de jucători pe care o echipă naţională i-ar putea selecţiona pentru turneul final al EURO 2024.

L’Equipe scrie că în şedinţa de luni, Comisia de competiţii a UEFA a înaintat un proiect prin care echipele naţionale calificate la turneul final al EURO 2024 ar putea înscrie pe listele de jucători înaintate către forul european 26 de fotbalişti în loc de 23, cum se ştia până acum.

Propunerea nu este încă oficială, pentru că decizia va aparţine Comitetului Executiv al UEFA, care se va reuni în cursul acestei săptămâni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele