Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Europa Conference League, nivelul maxim al campioanei Ligii 1. Dulca: "CFR n-a fost pregătită din toate punctele de vedere. Fac multe greşeli" EXCLUSIV

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 27 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20374334/1/dulca.jpg

CFR Cluj a fost eliminată de Steaua Roşie Belgrad în play-off-ul pentru grupele Europa League. Campioana României a pierdut cu scorul general de 1-6, după eşecul de pe teren propriu, scor 1-2, în manşa retur. CFR Cluj va juca în grupele UEFA Europa Conference League. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Cristi Dulca a subliniat că a scăzut vizibil nivelul valoric al campioanei Ligii 1 din ultimele patru sezoane.

În Gruia, CFR Cluj a ratat un penalty (Deac – 63’), a făcut cadou un gol şi a jucat în inferioritate numerică din minutul 78 (Rodriguez a fost eliminat).

Au înscris Debeljuh (34'), respectiv Katai (5' – penalty) şi Pavkov (53').

Tragerea la sorţi pentru grupele UEFA Europa Conference League va avea loc vineri. CFR Cluj va face parte din urna a doua valorică.

"După meciul tur, era foarte greu să egalăm acel scor şi să ne calificăm. Păcat că n-a reuşit să câştige CFR în această seară, pentru că era şi un rezultat de moral, conta foarte mult pentru antrenor şi pentru jucători, în perspectiva meciului cu FCSB. Este singura echipa românească rămasă într-o competiţie europeană. Eu zic că CFR n-a fost pregătită pentru această confruntare cu Steaua Roşie Belgrad, o echipă extrem de puternic. N-a fost pregătită din toate punctele de vedere. Probabil lipsa lui Burcă, Vinicius, jucători cu experienţă în aceste competiţii, dădeau altă siguranţă pe faza de apărare. CFR a primit multe goluri în ultimul timp, pe multe greşeli personale, trebuie să fim realişti.

CFR ne-a obişnuit cu rezultate bune, chiar dacă era 0-0, 1-0, 2-0, primeau greu gol. Aveau un joc mult mai agresiv. Pentru un antrenor e prea mult, să primeşti atâtea goluri, plus greşelile personale. Steaua Roşie a atacat şi a speculat greşelile noastre. Ne-au turnat plumb în picioare şi a fost greu să revină cei de la CFR. Dar trebuie să meargă mai departe, e un capitol închis. Ce să mai spunem de celelalte echipe româneşti, care au ieşit din primul tur?

Toată lumea ştie că a scăzut nivelul fotbalului românesc şi trebuie să profităm de şansa asta pe care ne-a dat-o UEFA, să mergem în Conference League şi să câştigăm cât mai multe meciuri. CFR Cluj a suferit schimbări majore, au plecat mulţi jucători. Eram obişnuiţi cu axul central Vinicius, Burcă, Bordeianu, Djokovic, Rondon a mai plecat. E greu să construieşti o echipă nouă. În campionat au procentaj 100% de puncte, dar se vede că nu mai e coeziunea cu care eram obişnuiţi înainte. La ora actuală, nu-mi place jocul CFR-ului, pentru că fac foarte multe greşeli", a spus Cristi Dulca, la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele