Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Europa League ǀ Manchester United a învins pe Sheriff, iar Cristiano Ronaldo a marcat. AS Roma s-a impus la Helsinki

Manchester United Publicat pe 28 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20901814/1/cristiano-ronaldo.jpg

Echipa engleză Manchester United s-a impus joi seara, pe teren propriu, scor 3-0, în faţa echipei Sheriff Tiraspol, din Moldova. Tot în etapa a cincea din grupele Ligii Europa, AS Roma a învins pe HJK, la Helsinki.

În grupa E, Manchester United a învins pe Sheriff Tiraspol cu 3-0, prin golurile marcate de Dalot (44), Rashford (65) şi Cristiano Ronaldo (81). Manchester United are 12 puncte în grupă şi este calificată în primăvara europeană alături de liderul grupei, Real Sociedad. Spaniolii au cinci victorii din cinci meciuri, impunându-se joi în faţa Omoniei Nicosia cu 2-0.

AS Roma a câştigat cu 2-1 meciul disputat în deplasare, la Helsinki, prin golurile înscrise de Abraham (41) şi El Shaarawy (62). Cu Betis Sevilla deja calificată în primăvară, lupta pentru locul secund în grupă se va da între Ludogoreţ şi AS Roma.

Rezultatele înregistrate joi în Europa League:
  • Grupa A: FC Zurich – Bodo Glimt 2-1, PSV Eindhoven – Arsenal Londra 2-0.
  • Grupa B: Fenerbahce – Rennes 3-3; AEK Larnaca – Dinamo Kiev 3-3
  • Grupa C: Ludogoreţ - Betis Sevilla 0-1; HJK – AS Roma 1-2
  • Grupa D: Union Berlin – Sporting Braga 1-0, Malmo – Union St Gilloise 0-2
  • Grupa E: Manchester United – Sheriff Tiraspol 3-0; Omonia Nicosia – Real Sociedad 0-2
  • Grupa F: Lazio – Midtjylland 2-1, Sturm Graz – Feyenoord 1-0
  • Grupa G: Freiburg – Olympiakos Pireu 1-1; FC Nantes – Qarabag 2-1
  • Grupa H: Ferencvaros – AS Monaco 1-1, Steaua Roşie Belgrad – Trabzonspor 2-1

 

mail-share icon Email
viewscnt