Ultima oră
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Europa League nu e un obiectiv pentru AS Roma! Fonseca: "Echipa e pe un trend ascendent. Vrem în Liga Campionilor"

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 2 nov 2020
mail-share icon Email

AS Roma a reuşit o victorie în Serie A, 2-0 cu Fiorentina, înaintea confruntării cu CFR Cluj, în grupele Europa League. Antrenorul capitolinilor, Paulo Fonseca, a declarat că obiectivul său în acest sezon este clasarea între primele patru echipe în campionat şi implicit calificarea în grupele Ligii Campionilor.

  • Meciul AS Roma - CFR Cluj, programat joi, 5 noiembrie, de la ora 19:55, în grupa A din Europa League, va fi transmis pe Look Sport+.

AS Roma are cinci meciuri fără înfrângere în Serie A. Aseară, pe Olimpico, 'Giallorossi' au învins Fiorentina cu 2-0, graţie reuşitelor lui Spinazzola (12') şi Pedro (70').

"Echipa a jucat bine împotriva unui adversar puternic. Am fost solizi în apărare azi şi am ieşit repede pe contraatac. Vom lua meci cu meci. Obiectivul este să obţinem mai mult decât în sezonul precedent, adică să ne calificăm pentru grupele Ligii Campionilor.

Este important să rămânem echilibraţi şi concentraţi, să menţinem spiritul de echipă pe care l-am văzut astăzi pe teren. Echipa arată mai bine, e pe un trend ascendent. Ne vom lupta şi pentru 'Scudetto', dar vrem în Liga Campionilor", a spus Paulo Fonseca, după meciul cu Fiorentina, citat de Sky.

AS Roma şi CFR Cluj sunt la egalitate de puncte în grupa A din Europa League.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19572810/2/clasament-cfr-europa-league.jpg

Sursa foto: asroma.com

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele