Ultima oră
VIDEO | Fulham - Liverpool 1-3. ”Cormoranii” o egalează pe Arsenal în fruntea Premier League VIDEO | Fulham - Liverpool 1-3. ”Cormoranii” o egalează pe Arsenal în fruntea Premier League
VIDEO | Casper Ruud şi-a luat revanşa în faţa lui Stefanos Tsitsipas şi a câştigat titlul la Barcelona VIDEO | Casper Ruud şi-a luat revanşa în faţa lui Stefanos Tsitsipas şi a câştigat titlul la Barcelona
Ioan Andone ştie cine va câştiga titlul sezonul viitor: „O să fie un campionat tare” Ioan Andone ştie cine va câştiga titlul sezonul viitor: „O să fie un campionat tare”
VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-3, în direct la Prima Sport 1! Houri măreşte diferenţa VIDEO | Sepsi - Universitatea Craiova 1-3, în direct la Prima Sport 1! Houri măreşte diferenţa
Marcel Bîrsan, lăudat pentru prestaţia de pe Arena Naţională. ”Golul Lui Hasani a fost anulat pentru că trebuia anulat” Marcel Bîrsan, lăudat pentru prestaţia de pe Arena Naţională. ”Golul Lui Hasani a fost anulat pentru că trebuia anulat”
Dorinel Munteanu continuă parcursul de vis. ”Nu pot să fiu decât bucuros” Dorinel Munteanu continuă parcursul de vis. ”Nu pot să fiu decât bucuros”

Everton a primit o reducere a penalizării de 10 puncte!

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21505158/1/everton.jpg

Sancţiunea pentru încălcarea reglementărilor financiare impusă clubului englez de fotbal Everton a fost redusă, în urma unui apel, de la zece la şase puncte, a anunţat, luni, Liga engleză de fotbal.

Astfel, Everton are acum cinci puncte avans faţă de prima clasată, Luton.

Everton, un club cu o istorie îndelungată în prima ligă engleză, a fost amendat cu zece puncte în noiembrie pentru încălcarea regulilor de rentabilitate şi viabilitate.

Potrivit Premier League, clubul din Mersey, care se învecinează cu Liverpool FC, a pierdut 124,5 milioane de lire sterline (aproximativ 142 de milioane de euro) pe o perioadă de trei ani, care s-a încheiat la finalul sezonului 2021/2022. Suma maximă permisă este de 105 milioane de lire sterline (aproximativ 120 milioane de euro).

Everton a făcut apel pe baza a "nouă motive, fiecare dintre ele legat mai degrabă de sancţiune decât de infracţiune, pe care clubul a recunoscut-o", a detaliat luni liga engleză. "Două dintre aceste nouă motive au fost confirmate de comisia de apel, care a înlocuit deducerea iniţială de zece puncte cu şase".

"Deşi clubul este încă în proces de digerare a deciziei comisiei de apel, suntem mulţumiţi că apelul nostru a dus la o reducere a penalizării cu puncte", au precizat conducătorii de la Everton.

Clubul face, de asemenea, obiectul unei anchete separate privind acuzaţii similare pentru perioada de până în iunie 2023.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele