adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Everton i-a găsit înlocuitor lui Frank Lampard! Cine i-a luat locul fostului mijlocaş

Premier League Publicat pe 30 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20999403/1/lam.jpg

Gruparea Everton a anunţat, luni, numirea lui Sean Dyche în funcţia de antrenor. Acesta îl înlocuieşte pe Frank Lampard, demis săptămâna trecută.

  • Premier League e LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro

Demis de la Burnley în aprilie 2022 după şase ani în funcţie, Sean Dyche a semnat cu Everton un acord valabil până în 2025.

În vârstă de 51 de ani, Dyche a declarat că este mândru de numire, dar conştient de provocarea care îl aşteaptă odată cu preluarea echipei de pe locul 19.

"Este o onoare să devin antrenorul echipei Everton. Staful meu şi cu mine suntem pregătiţi şi nerăbdători să readucem echipa pe calea cea bună", a declarat Dyche.

La primul meci cu Dyche antrenor, Everton va întâlni Arsenal, pe teren propriu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele