Ultima oră
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”
Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan. Care este următoarea sa destinaţie Olivier Giroud pleacă de la AC Milan. Care este următoarea sa destinaţie
”Nici nu ştiu ce să spun, deja este penibil”. Denis Politic, discurs fără menajamente ”Nici nu ştiu ce să spun, deja este penibil”. Denis Politic, discurs fără menajamente

EXCLUSIV | Adrian Cristea nu e de acord cu barajul pentru Conference League: ”E o anomalie, e o prostie aşa ceva! E de domeniul SF-ului”

Emisiuni Publicat pe 1 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21215986/1/adrian-cristea-fotbal-show.png

Partida dintre CFR Cluj şi FC U Craiova decide echipa care va merge în Conference League, iar Adrian Cristea, fostul mijlocaş al FCSB sau Dinamo, nu este de acord cu sistemul din SuperLiga României. Acum analist Prima Sport, Cristea nu crede că e corect ca un loc european să fie decis de un meci între o formaţie din play-off şi o formaţie din play-out.

Fostul fotbalist a afirmat că nu consideră indicat ca o formaţie clasată pe un loc destul de jos în prima ligă, în cazul de faţă FC U Craiova, să fie trimisă, poate, în cupele europene. Din punctul de vedere al lui Adrian Cristea, în Conference League trebuia să meargă direct CFR Cluj, pentru performanţele din acest sezon, că a terminat pe locul 3 în play-off.

E o anomalie, e o prostie aşa ceva! Te chinui un an să termini pe locul 3, iar apoi joci cu o echipă din play-out! E de domeniul fantasticului, nu e meritoriu. Să zicem că în seara asta câştigă FC U Craiova, e normal să joace în Europa? Iese din primul tur, apoi ne plângem că nu facem puncte pentru România.

Doar într-un singur meci joci locul de Europa? CFR a terminat pe poziţia a 3-a, ce vrei mai mult de atât?”, a spus Adrian Cristea în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, iar Cristi Dulca a declarat că sistemul din SuperLiga României are şi o parte bună, anume că meciurile au miză până în ultimul moment.

Are şi părţi bune acest sistem. Sigur, anumiţi antrenori se plâng că se înjumătăţesc punctele, dar dacă ar fi fost cinci-şase meciuri care nu mai contau la finalul sezonului, iar aici mă refer la calitate şi la intensitate... acum au ajuns să depindă anumite obiective de aceste ultime etape şi am văzut chiar şi meciuri interesante.

Are şi părţi bune acest sistem, dar să joci locul 3 cu locul 7 pentru Conference League, cum zicea şi Adrian, pare aşa....”, a spus Cristi Dulca.

Dan Petrescu vrea să continue la CFR Cluj

Dan Petrescu a anunţat că vrea să mai rămână la CFR, cu care mai are acord un sezon. Tehnicianul a dezvăluit că decizia aparţine conducerii, iar o decizie va fi după partida contra oltenilor.

”Bursucul” a punctat că viitoarele colaborări vor fi luate în calcul, după ce se va ajunge la un consens cu cei din Gruia.

Presa sud-coreeană anunţă că Petrescu este foarte aproape să preia echipa Jeonbuk, club din prima ligă din Coreea de Sud.

În Asia, Dan Petrescu a mai pregătit echipele Jiangsu Suning şi Guizhou FC, ambele din China.

"Mai am contract un an. Eu nu pot să ascult ofertele până patronul de la CFR nu-şi dă acordul. Mai am contract un an, ştiţi clauza pe care o am. Eu îmi doresc să rămân, depinde şi de rezultatul cu FCU Craiova.

Nu o să decid eu după meci dacă rămân. Eu vă zic realitatea, mai am un an de contract şi vreau să-l duc la capăt dar nu depinde de mine. Se va şti mai bine după meciul de mâine.

(n.r. despre posibila venire a lui Bergodi) E un antrenor senzaţional, un gentleman. Asta e realitatea în momentul de faţă, mai am un an de contract”
, a declarat Petrescu.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele