Ultima oră
Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune

EXCLUSIV | Adrian Mihalcea, făcut praf după partida FCSB - Chindia: ”Nu va mai avea şansa să antreneze în prima ligă. Toată lumea spune mister, dar e zero!”

Chindia Târgoviște Publicat pe 15 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20818178/1/adi-mihalcea-chindia-1.jpg

Adrian Mihalcea a fost luat la rost după declaraţiile făcute la finalul partidei dintre FCSB şi Chindia Târgovişte, în care echipa sa a pierdut cu 2-3, chiar dacă a condus la două goluri, 2-0 la pauză. Ciprian Panait, invitat în emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1, l-a taxat aspru pe antrenorul Chindiei pentru scuzele găsite în urma unei astfel de partide, chiar dacă s-a aflat în inferioritate numerică.

Din punctul de vedere al lui Panait, Mihalcea nu va mai antrena în SuperLiga României după ce va ajunge la finalul acordului cu Chindia, pentru că nu are experienţa necesară să o facă.

Mihalcea trebuia să gestioneze diferit pauza şi începutul de repriză a doua, după părerea lui Ciprian Panait.

E dezamăgitoare declaraţia lui Mihalcea! E antrenor tânăr, are şansa să antrenze în Liga 1, dar e deranjant că a spus că primul gol al FCSB-ului a fost marcat prea repede. Eu cred că nu va mai avea şansa să antreneze în prima ligă... atunci cei care îi dau şanse văd altfel fotbalul.

Spui ce spui în faţa televizorului, cum mai mergi mâine în faţa jucătorilor şi încerci să-i motivezi să câştige următorul meci? Joci cu una dintre cele mai bune echipe din România, trebuie să gestionezi începuturile de reprize şi pauza aşa cum trebuie. Se vede că nu are experienţă să fie în prima ligă.

Tu, ca antrenor, dacă nu ştii să reacţionezi în momentele astea, poţi să le spui, poţi să faci 20 de schimbări, poţi să desenezi... toată lumea spune mister, dar e zero! E numai responsabilitatea lui! Când conduci cu 2-0, indiferent că ai om în minus, că n-ai lot, nu poţi să te mai uiţi în stânga sau în dreapta. Eu mă pun în situaţia lui şi spuneam că e vina mea, nu a jucătorilor.

Eu nu încerc să-i dau o lecţie, dar îl fac să înţeleagă ce trebuie să facă pe viitor. Un antrenor care are şansa să fie în Liga 1, nu are scuze să spună că nu are lot, n-am d-astea, n-am d-astea”, a spus tranşant Ciprian Panait în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Reacţia lui Mihalcea după FCSB - Chindia

FCSB a reuşit să învingă Chindia cu scorul de 3-2, duminică seară, pe teren propriu, după un meci în care la pauză târgoviştenii conduceau cu 2-0. Echipa lui Dică a marcat de trei ori în 11 minute. Meciul a contat pentru etapa a cincea a SuperLigii.

Chindia a avut un jucător eliminat încă din minutul 7, pe Neguţ, dar târgoviştenii au încheiat prima repriză cu un avantaj de două goluri. Popadiuc (min. 22) şi Damiel Popa (min. 28) înscriind pentru oaspeţi.

În minutul 48 Cordea a redus din diferenţă, înscriind din faţa porţii. Acelaşi Cordea a egalat în minutul 55 după o acţiune proprie, iar în minutul 59 Tamm a înscris cu o lovitură de cap, aducând pe FCSB în avantaj.

”Măcar să învăţăm din greşeli! Sper, că până acum nu am învăţat. E acelaşi scenariu ca anul trecut. Din păcate, băieţii ăştia rămaşi nu au învăţat. La pauză au scos artileria grea cei de la FCSB, fotbalişti de altă clasă.

Să mă ierte Dumnezeu, dar am băgat 3 copii under 21 pe teren. Suntem tot mai puţini, acum e şi Neguţ out. Nu înţeleg nimic! Adică înţeleg că diferenţa a fost făcut de calitatea superioară. Bravo acestor copii de la Steaua. Vreau să îmi felicit jucători pentru atitudine. Vor veni şi rezultatele! Trebuie să arătăm acelaşi joc.

Primul gol al lor a venit prea repede. A fost greu să menţinem ritmul de joc după pauză. Asta e. Vom vedea ce urmează, o să încercăm să învăţăm. Am sentimente contradictorii şi nu vreau să spun nişte prostii
”, a spus Mihalcea.

Ciprian Panait, sfat şi pentru FCSB

Marco Dulca, unul dintre cei mai buni mijlocaşi din întrecerea internă sezonul trecut, a făcut trecerea la FCSB în această vară. Se aşteaptă de la el să fie titular indiscutabil la formaţia lui Nicolae Dică în etapele următoare, dar e de văzut în ce zonă a terenului va juca, pentru că se ştie că la FCSB nu se ţine cont de poziţia de bază a fotbaliştilor.

Ciprian Panait a declarat în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, că a vorbit cu tatăl lui Marco Dulca, fostul fotbalist al Rapidului- Cristi Dulca, pe care l-a întrebat care e poziţia pe care mijlocaşul de 23 de ani dă cel mai bun randament.

Reacţia lui Cristi Dulca a fost scurtă şi la obiect, anume că Marco evolueză cel mai bine în poziţia numărului 8.

”Am vorbit cu tatăl său, cu Cristi Dulca, şi l-am întrebat unde joacă mai bine Marco, e mai bine să joace număr 6 sau e mai bine să joace număr 8? El mi-a zis că e număr 8, aşa a zis tatăl lui, dar rămâne să vedem cum şi unde va juca”, a declarat Ciprian Panait în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt