Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Adrian Mititelu a confirmat! Antrenorul cu care negociază: ”Aşteaptă telefonul meu”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 28 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20902575/1/adm.png

FC U Craiova negociază numirea unui nou antrenor principal, iar în aceste zile patronul Adrian Mititelu poartă discuţii şi are mai multe variante pentru succesorul lui Marius Croitoru. Din informaţiile oferite de omul de afaceri, în exclusivitate pentru Prima Sport, în emisiunea Fotbal Show, unul dintre cei aflaţi în cărţi este Walter Zenga.

Adrian Mititelu a declarat că, deşi zilele trecute a apărut informaţia conform căreia italianul nu va ajunge în Bănie, discuţiile sunt încă deschise, iar o decizie va fi luată în zilele următoare, pentru că pe lista lui mai sunt şi alţi antrenori, tot străini.

Adrian Mititelu a negat faptul că la FC U Craiova va fi numit, din nou, Nicolo Napoli sau că va veni Costel Gâlcă.

Săptămâna viitoare va fi numit un antrenor, o să intrăm în linie dreaptă. Sunt negocieri, care vor avansa săptămâna care vine. Antrenorul, cel mai probabil, va fi străin. Nu va fi Nicolo Napoli, chiar dacă a fost şi în Craiova zilele acestea.

Costel Gâlcă şi-a dorit să vină la noi, dar intenţia noastră este pentru un antrenor străin. Nu îl cunosc pe Gâlcă foarte bine, dar am auzit că e un tip rigid şi are preteţii foarte mari. Eu nu vreau să aduc un antrenor care să fie şeful meu. Eu nu mă bag la echipă, dar pun întrebări, mă consult cu antrenorii, dar nu zic niciodată să intre cineva.

Nu s-a pus problema ca Zenga să vină doar dacă pleacă Vasilică, el vrea să lucreze cu oamenii care sunt aici. Nu s-au blocat discuţiile, dar Walter aşteaptă semnul nostru, e posibil să vină chiar el”, a declarat Adrian Mititelu în emisiunea Fotbal Show, după ce FC U Craiova a cedat cu 1-2 contra Farului.

Walter Zenga, liber de contract de mai bine de doi ani

Liber de contract din vara lui 2020, când s-a despărţit de Cagliari, Walter Zenga nu şi-a mai găsit echipă. Este pe cale să o facă acum, ba chiar să preia o formaţie din SuperLigă, FC U Craiova, după cum a confirmat Adrian Mititelu.

Fost antrenor la FC Naţional, FCSB şi Dinamo, Zenga a rămas liber de contract în luna august a anului 2020, după o experienţă în Serie A, la Cagliari, iar Vladimir Cohn, fost acţionat la Dinamo, îi oferea public un vot de încredere pentru preluarea naţionalei. În acelaşi timp, omul de afaeri nu ezita să-l arate cu degetul pe Răzvan Burleanu:

”În primul rând, naţionala are nevoie de un antrenor educat, nu cu licenţa Pro de la Rădulescu, un tehnician care să aibă prestanţă în faţa jucătorilor. Walter Zenga mi se pare o soluţie viabilă, capabil să formeze o echipă şi să performeze. Ideea cu Mutu selecţioner? Hmm, prea devreme, nu cred că acceptă.

Vina lui Rădoi? Lipsa de experienţă şi o relaţie subţire cu jucătorii. Eu cred că Răzvan Burleanu este vinovat de impostură, nu poţi conduce fotbalul fără să-l înţelegi din iarbă! Partea sportivă este mult diferită şi mai importantă decât cea administrativă”, spunea Cohn în urmă cu un an”.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt