Ultima oră
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare

EXCLUSIV | Adrian Mititelu i-a stabilit viitorul lui Giovanni Costantino

FC U Craiova 1948 Publicat de Tudor Moisa pe 23 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21502770/1/farul-constanta-fc-u-craiova-superliga-superbet-26-01-2024.jpg

Hermannstadt a învins pe teren propriu, scor 1-0, gruparea FCU Craiova, în primul meci al etapei a 27-a din Superligă. 

În urma acestui rezultat, sibienii sunt pe loc de play-off, la şapte puncte în faţa oltenilor, care sunt pe poziţia a 12-a, cu doar trei etape rămase de disputat. FCU Craiova a ajuns la trei înfrângeri consecutive şi şansele ca formaţia să mai prindă play-off-ul sunt pur matematice.

Întrebat la emisiunea Fotbal Show despre situaţia antrenorului, Adrian Mititelu a dezvăluit că nu se pune problema, deocamdată, ca Giovanni Costantino să fie demis.

Totuşi, finanţatorul oltenilor a precizat că o astfel de decizie ar putea să o ia după ce actuala stagiune va ajunge la sfârşit.

"Rămâne. Cine poate să facă mai mult acum? E chestie şi de atmosferă, legată de aceste rezultate. În meciul de astăzi, dacă dădeam noi primii gol, nu era niciun fel de problemă.

A fost şi puţin ghinion la final, că am luat golul ăsta, nu pot acuma să ...  ce antrenor, pe cine să aduc eu acum, ca să ce? Numai de dragul de a schimba?

Singura dilemă se pune de la finalul campionatului, dacă mai rămâne sau nu Costantino, dar acum nu se pune problema. Noi avem nevoie să reuşim să trecem peste aceste insuccese, pentru că sunt foarte greu de digerat, nu e uşor şi să încercăm să facem ceva, pentru că eu, acuma, deja am uitat meciul cu cei de la Sibiu, mie îmi e teamă de meciul cu cei de la Iaşi ", a spus Adrian Mititelu, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri