Ultima oră
Simona Halep joacă marţi, în primul tur la Trophée Clarins. S-a stabilit ora Simona Halep joacă marţi, în primul tur la Trophée Clarins. S-a stabilit ora
Portughezul Nani pleacă de la Adana Demirspor Portughezul Nani pleacă de la Adana Demirspor
”Au plecat la vestiar ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic”. George Galamaz, nemilos cu cei de la Voluntari | VIDEO EXCLUSIV ”Au plecat la vestiar ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic”. George Galamaz, nemilos cu cei de la Voluntari | VIDEO EXCLUSIV
Ana Bogdan a abandonat în primul tur al turneului Trophée Clarins Ana Bogdan a abandonat în primul tur al turneului Trophée Clarins
Constantin Budescu s-a despărţit de Farul, dar ar putea continua în fotbalul românesc Constantin Budescu s-a despărţit de Farul, dar ar putea continua în fotbalul românesc
S-a stabilit cine va arbitra finala Ligii Campionilor! S-a stabilit cine va arbitra finala Ligii Campionilor!

EXCLUSIV | ”Aici este vorba de un cretin!”. Florin Răduciou, mesaj clar după acuzele de rasism aduse, după meciul de handbal Rapid - Ferencvaros

Rapid Publicat pe 4 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21482420/2/cs-rapid-bucuresti-ftc-rail-cargo-hungaria-liga-campionilor-04-02-2024-1.jpg

S-a iscat un nou scandal care are legătură cu galeria Rapidului, dar de acestă dată în urma meciului de handbal din Liga Campionilor, Rapid - Ferencvaros 20-23.

Beatrice Edwige, jucătoare la Ferencvaros, s-a plâns la finalul partidei în legătură cu unul dintre oamenii din galeria Rapidului, care ar fi avut un comportament rasist.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Florin Răducioiu a comentat această situaţie şi s-a arătat deranjat de comportamentul acelui suporter giuleştean. 

”Este un subiect foarte sensibil, dar la meciul de handbal al Rapidului (n.r. Rapid - Ferencvaros) aici este vorba de un cretin! Singurul mod de a combate aşa ceva este de a interzice pe viaţă să mai calce într-o sală, pe un stadion fotbal şi aşa mai departe. 

Este clar că România nu este o ţară rasistă şi este evident că trebuie să combatem sub orice formă acest lucru. Suntem toţi la fel, suntem oameni”, a declarat Florin Răducioiu, în exclusivitate la Prima Sport.

Galeria Rapidului este acuzată de rasism, la nici 24 de ore de la derapajul lui Dorinel Munteanu

Ieri seară, Dorinel Munteanu a avut o ieşire regratabilă la flash-interviul de după partida dintre Rapid şi Oţelul Galaţi.

Clubul a ieşit astăzi cu un comunicat dur în Dorinel Munteanu a fost pus la zid. Se pare că roata s-a întors în nici 24 de ore, iar acum galeria giuleşteană este cea acuzată de rasism!

”În primul rând, nu e vorba de toţi fanii Rapidului, nu vreau să-i pun pe toţi în aceeaşi categorie. Unii dintre ei au fost extraordinari, a fost o atmosferă foarte bună în sală, dar, la fel ca peste tot, există şi oameni idioţi, iar acel băiat cred că este idiot. În timpul meciului, nu ştiu exact ce înseamnă, dar mi-a arătat asta (n.r. duce mâna către faţă), mi-a arătat faţa.

Dacă îmi arăţi culoarea pielii, înseamnă că ai ceva cu mine. Am lăsat să treacă în timpul meciului pentru că nu era momentul, dar la final m-am dus la el pentru că am vrut să-l întreb care e problema. Mi-a zis: 'A, nu, nu am zis nimic, nu am făcut nimic'. Ar trebui să îţi asumi ce ai făcut!

Repet, nu vreau să pun toţi fanii Rapidului în aceeaşi oală. A fost vorba doar de un băiat prost, iar handbalul nu merita asta, eu nu merit asta. Chiar sper ca acest om să nu mai intre vreodată în sală. Din punctul meu de vedere, e un idiot care nu merită să fie catalogat fan al Rapidului.

Mereu când am văzut arena voastră am văzut că e o atmosferă frumoasă, dar acest om nu merită să fie numit fan al Rapidului”, a spus Beatrice Edwige, jucătoare la Ferencvaros.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele