adplus-dvertising
Ultima oră
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ
Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus
Andrei Coubiş i-a dat ignore lui Emil Săndoi. ”Mi-e greu să comentez alegerea lui” Andrei Coubiş i-a dat ignore lui Emil Săndoi. ”Mi-e greu să comentez alegerea lui”

EXCLUSIV | Antrenamente spartane la ”U” Cluj. Ioan Ovidiu Sabău: ”Sunt până la epuizare, dar jucătorii s-au adaptat”

U Cluj Publicat pe 30 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20999590/1/u-cluj-antrenament-2023-3.jpg

Universitatea Cluj are prestaţii bune şi rezultate pe măsură de când Ioan Ovidiu Sabău a fost numit antrenor principal, reuşind chiar şi o victorie cu FC Voluntari şi o remiză cu Rapid.

Antrenorul a fost invitat în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, şi a explicat motivele pentru care ardelenii au evoluţii tot mai bune în SuperLiga României şi speră cu şanse reale la salvarea de la retrogradare.

În ceea ce priveşte jucătorii, Ioan Ovidiu Sabău a recunoscut că există multă implicare, dar după ce a introdus o rutină în privinţa modului în care sunt abordate antrenamentele, există disciplină şi e pus un accent mai mare pe sala de forţă.

Jucătorii s-au pregătit foarte bine, un grup foarte, foarte serios! Îmi sunt dragi pentru cum se comportă, pentru seriozitatea lor şi, atunci când ai astfel de jucători, e uşor să faci antrenamente. Sunt receptivi jucătorii, sunt antrenabili.

În primul rând, trebuie să faci reguli foarte clare, trebuie să creadă fiecare jucător că are şansa lui, că eşti corect în ceea ce faci, respecţi regulile, nimeni nu e protejat. E important ca jucătorii să fie bine fizic şi să crească valoric.

Antrenamentele sunt până la epuizare, iar jucătorii s-au adaptat. Dacă antrenamentul e la 10:30, la 09:15 - 09:30, sunt la stadion. La sala de forţă intră după antrenament. Există un concurs între ei, cine face mai multe tracţiuni şi aşa mai departe. Asta a venit de la ei, le place foarte mult. Am făcut eu la început, iar apoi ei au simţit bine şi se transformă fizic.

Aşa am câştigat încrederea jucătorilor”, a spus Ioan Ovidiu Sabău în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1!

”U” Cluj poate pleca din oraş

Primele etape din SuperLiga României, din acest an, au adus în centrul atenţiei câteva discuţii cu privire la suprafeţele de joc pe care s-au disputat anumite meciuri, iar cea de pe Cluj Arena s-a prezentat în condiţii de judeţ în Universitatea Cluj – Rapid. Acum, ardelenii iau în calcul să părăsească oraşul.

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, că discută cu conducerea posibilitatea ca Universitatea Cluj să evolueze următoarele confruntări de acasă la Mediaş sau la Sibiu, până când gazonul de pe Cluj Arena va arăta mai bine. Din păcate, în acest moment arena din Cluj nu poate schimba suprafaţa de joc, ci doar peste câteva luni.

Probabil, U. Cluj va evolua la Mediaş, acolo unde a jucat şi în acest sezon din diverse motive, Sibiu fiind, la cum arată lucrurile, a doua variantă. Arena de casă a FC Hermannstadt nu s-a prezentat nici ea în cele mai bune condiţii.

Se va schimba gazonul când va fi momentul. Sunt multe necunoscute, chestii tehnice care nu mă privesc, nu ştiu. Oamenii sunt preocupaţi, dar nu au ce face. Să pui gazon nou? Nu se prinde! Nu ai, efectiv, ce să faci! Sper ca următoarele investiţii să se facă aşa cum trebuie şi să nu mai avem probleme cu terenul, când plouă, când e îngheţat.

E posibil să plecăm din oraş, vedem. Analizăm, poate că vom lua o decizie în următoarele zile, variante sunt Mediaş şi Sibiu. La Mediaş au mai fost jucătorii, cunosc terenul, stadionul”, a punctat Ioan Ovidiu Sabău în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele