Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

EXCLUSIV | Antrenorul formaţiei din Superliga îşi doreşte să realizeze imposibilul. ”Ar fi o performanţă la fel de mare ca atunci când a luat campionatul”

Oțelul Galați Publicat pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21397901/1/sc-otelul-galati-fcsb-cupa-romaniei-31-10-2023.jpg

Oţelul Galaţi este una dintre echipele care se bate pentru un loc în play-off în acest moment, iar Dorinel Munteanu îşi doreşte extrem de tare să prindă un loc în primele şase echipe al Superligii.

Gălăţenii se află pe locul 8 în clasamentul primei ligi şi e la doar două puncte, înainte de etapa 17, de poziţia a 6-a, ultima care duce în play-off. Aflaţi în studio-ul Fotbal Show, Vasile Miriuţă şi Răzvan Pleşca au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dorinel Munteanu şi al echipei sale.

”O echipă nemţească, după asemănarea lui Dorinel, o echipă care aleargă foarte mult, se bate pentru fiecare minge, agresivă. Dorinel îi pune foarte bine în teren şi sunt foarte bine pregătiţi fizic, iar pe final au resurse.

La alte echipe se vede că pe final încep să coboare să se apere, nu, echipa lui Dorinel chiar îşi doreşte şi să câştige şi pe final şi asta contează foarte mult”, a explicat Vasile Miriuţă, la Prima Sport.

”Am mai spus, să ajungă anul acesta cu Oţelul Galaţi în play-off ar fi o performanţă la fel de mare ca atunci când a luat campionatul cu Oţelul, având în vedere că are în lot nişte jucători care erau şi la Liga 3.”, a adăugat Răzvan Pleşca, la Fotbal Show.

Oţelul Galaţi - U. Craiova

Partida Oţelul Galaţi - U. Craiova, din runda a 17-a a Superligii, va avea loc duminică, de la 17:30 şi va fi în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Mai mult decât atât, confruntarea din Superliga va putea fi urmărită şi pe site-ul Primasport în format video-text, unde vor putea fi văzute toate fazele importante din meci, inclusiv cele care necesită arbitrajul video. 

Oţelul vine după victoria din runda trecută în faţa lui UTA, scor 4-2, şi se află pe locul 8 în Superliga cu 20 de puncte adunate în 16 etape. Gălăţenii nu au mai pierdut de patru etape, de la înfrângerea 1-0 cu Farul.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova vine după victoria în faţa lui Dinamo, scor 1-0, şi se află pe poziţia a 4-a în clasament. Oltenii au o singură victorie, două înfrângeri şi tot atâtea egaluri în ultimele 5 meciuri jucate în campionat.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în turul sezonului regulat, iar atunci cele două formaţii au remizat, scor 0-0. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele