Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

EXCLUSIV ǀ Aurel Ţicleanu a analizat conflictul dintre Mirel Rădoi şi Sorin Cârţu. ”Sunt foarte surprins că s-a ajuns la deznodământul acesta”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 8 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20944673/1/progresul-bucuresti-universitatea-craiova-festivitate-94-ani-rapid-bucuresti-25-06-2017.jpg

Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, a reacţionat dur după ce fostul antrenor al oltenilor, Mirel Rădoi, şi-a justificat demisia prin declaraţiile critice ale oficialului referitoare la calitatea jocului ”leilor”.

Cârţu l-a numit pe Rădoi cea mai mare decepţie din cariera sa şi l-a rugat să nu îi mai pronunţe numele şi să uite de existenţa lui, a celui care l-a promovat la echipa de seniori de la Extensiv Craiova.

În studioul Fotbal Show, fostul internaţional Aurel Ţicleanu a analizat situaţia tensionată de la echipă şi s-a declarat uimit de faptul că s-a ajuns la asemenea tensiuni între tehnician şi preşedinte.

”Sunt foarte surprins. Sorint e fratele meu, îl cunosc de o viaţă. Mirel Rădoi mi-a fost cursant la şcoala de antrenori.

Ştiu că Sorin Cârţu a avut un rol semnificativ cu privire la cariera lui Mirel Rădoi. El l-a adus de la Severin, l-a antrenat. Ştiu că l-a propus la Craiova, am fost foarte surprins de ce s-a întâmplat şi nu înţeleg ce s-a întâmplat acolo. Sunt foarte surprins că s-a ajuns la deznodământul acesta şi chiar îmi pare rău.

(n.r. unde s-au rupt lucrurile) Nu ştiu. Mă surprinde că este o dispută acum. Dacă Sorin nu îl dorea foarte mare, nu cred că Mirel ar fi venit. Sorin a avut mari aşteptări. Unde s-au rupt lucrurile, asta deja mă depăşeşte.

L-am auzit ieri pe Sorin vorbind şi zicea că nici măcar nu venea la antrenamente, chiar dacă ar fi făcut-o nu se băga. Mirel era pariul lui Sorin, şi-ar fi dorit să reuşească. Îşi doreşte foarte tare să devină campion şi în calitate preşedinte. E o lipsă de comunicare”,
a explicat Ţicleanu, pentru Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele