Ultima oră
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”

EXCLUSIV ǀ Avertisment pentru Mirel Rădoi. ”Cred că starea de spirit s-a alterat”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 3 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20939373/1/mirel-radoi-u-craiova.jpg

FCU Craiova a învins  în deplasare, scor 2-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă.

În prima repriză, FCU  a deschis scorul după ce echipa CS Universitatea a avut primele ocazii ale partidei. Autorul golului a fost Baeten, care a înscris cu un şut din careu. În minutul 60, George Ganea a majorat scorul după o pasă a lui Bahassa.

Fostul mare internaţional Viorel Moldovan a analizat situaţia de la Universitatea Craiova şi e de părere că atmosfera în vestiarul lui Rădoi nu e prea bună, după ce tehnicianul a criticat anumiţi jucători în ultima perioadă.

”Cred că starea de spirit s-a alterat după acele declaraţii ale lui Rădoi după meciul de la Rapid. E clar că bunul mers al lucrurilor s-a deteriorat şi vedem acest lucru în rezultatele obţinute: egalul din restanţa cu Chindia şi eşecul contra rivalei de la FCU Craiova.

E nemulţumit de ce se întâmplă acolo, de modul în care se pregătesc jucătorii. Există această posibilitate, ca la un moment dat să se rupă, dacă nu s-au rupt deja, între Rădoi şi anumiţi jucători”,
a declarat Moldovan, pentru Fotbal Show.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele