adplus-dvertising
Ultima oră
SuperLiga a fost "roz" în etapa 12. Augusta Dragic, Fundaţia Superbet: “Ceea ce facem an de an în ‘luna roz’ trebuie să devină un comportament de rutină” SuperLiga a fost "roz" în etapa 12. Augusta Dragic, Fundaţia Superbet: “Ceea ce facem an de an în ‘luna roz’ trebuie să devină un comportament de rutină”
Revine Risto Radunovic. Nicolae Dică se va putea baza pe fundaşul stânga titular la meciul cu Petrolul Revine Risto Radunovic. Nicolae Dică se va putea baza pe fundaşul stânga titular la meciul cu Petrolul
Bilanţ revizuit al victimelor de pe stadionul de fotbal din Indonezia, numărul a ajuns la 131 Bilanţ revizuit al victimelor de pe stadionul de fotbal din Indonezia, numărul a ajuns la 131
Cristiano Ronaldo are undă verde să plece de la Manchester United. Portughezul nu mai e în planurile lui Erik ten Hag Cristiano Ronaldo are undă verde să plece de la Manchester United. Portughezul nu mai e în planurile lui Erik ten Hag
Nicolae Dică, ironizat de Porumboiu: "Pune mâna şi lucrează la antrenamente, nu veni cu lăutărisme ieftine!" Nicolae Dică, ironizat de Porumboiu: "Pune mâna şi lucrează la antrenamente, nu veni cu lăutărisme ieftine!"
Victor Becali vine cu explicaţii, după zvonurile apărute în presa italiană despre transferul lui Dennis Man la AC Milan Victor Becali vine cu explicaţii, după zvonurile apărute în presa italiană despre transferul lui Dennis Man la AC Milan

EXCLUSIV | Balaj, despre plecarea lui Petrescu la echipa naţională: "Eu zic că nu se va întâmpla acest lucru. Mi-a promis"

Superliga Publicat pe 17 dec 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20510625/1/dan-petrescu-1.jpg


Preşedintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj, a declarat joi seară, la Look Sport, că după părerea sa Dan Petrescu nu va pleca la naţionala României, el menţionând că tehnicianul i-a propus o colaborare de doi ani şi jumătate şi că federaţia nu doreşte să plătească pentru antrenori clauze de reziliere.
 

 
Întrebat dacă Dan Petrescu va pleca la echipa naţională după meciul cu FC Argeş, Balaj a răspuns: “Eu zic că nu se va întâmpla acest lucru, pentru că Dan Petrescu este un antrenor aflat sub contract, are clauză de reziliere. Din ceea ce am văzut federaţia nu doreşte să plătească clauză de reziliere la niciun antrenor, şi atunci lucrurile sunt clare”.
 
În ceea ce priveşte o eventuală plecare a lui Petrescu fără să se achite clauza de reziliere, oficialul grupării clujene a afirmat următoarele: “Dacă dumneavoastră ştiţi acest lucru, înseamnă că aveţi mai multe informaţii decât mine. Dacă presa ştie mai bine decât ştiu eu, atunci n-am ce să comentez. A spus cineva din cadrul clubului că va pleca Dan Petrescu fără clauză de reziliere?”
 
Cristian Balaj a subliniat că Petrescu i-a promis că vor colabora doi ani şi jumătate. “Aşa mi-a promis, când am venit am acceptat această poziţie şi pentru că Dan Petrescu a insistat, mi-a promis că vom fi împreună pentru doi ani şi jumătate, cât este şi contractul meu. Pentru mine Dan Petrescu în continuare este un om de cuvânt, un profesionist desăvârşit, nu întâmplător este dorit la echipa naţională. Am discutat la început acest subiect cu el, nu s-a schimbat nimic de atunci. Dacă cumva el gândeşte altceva mi s-ar fi părut corect să-mi spună, dar nu a venit şi nu vreau să discut acest subiect. Suntem într-o situaţie delicată prin apariţia acestui subiect. În loc să vorbim despre meciuri, avem o competiţie în care încercăm să menţinem diferenţa...”, a mai declarat Balaj.
 
Marţi, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că singura variantă de selecţioner pe care federaţia o are în vedere în acest moment este Dan Petrescu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele