Ultima oră
Edi Iordănescu a luat o hotărâre importantă! Cei doi jucători care nu vor fi prezenţi în Germania Edi Iordănescu a luat o hotărâre importantă! Cei doi jucători care nu vor fi prezenţi în Germania
Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab
VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off
VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro

VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro
VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off
Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”

Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”

EXCLUSIV | Bianca Ghebler, foarte aproape de a participa la a treia ediţie a Jocurilor Olimpice. ”Sunt fericită pentru victorie, rezultatul aş fi vrut să fie mai pun, să fac baremul”

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 21 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20255395/2/geb.png

Campionatul European de atletism pe echipe, Liga I, de la Cluj-Napoca, s-a încheiat pentru România cu retrogradarea în liga secundă, după ce s-a clasat pe locul 11 în clasamentul general al competiţiei.

Bianca Ghelber (31 de ani) a adus victoria pentru delegaţia noastră la aruncarea ciocanului. Experimentata sportivă speră să prindă a treia participare din carieră la Jocurile Olimpice, lipsindu-i doar câţiva centimetri pentru a realiza baremul.

”Sunt fericită pentru victorie, rezultatul aş fi vrut să fie mai pun, să fac baremul pentru Jocurile Olimpice. A fost un concurs pe echipe, am vrut să lupt în primul rând pentru echipă şi abia în al doilea rând pentru mine”, a explicat Ghelber, la microfonul Look Sport.

România a încheiat pe locul 11, cu 207 puncte, iar pe ultimul loc s-a clasat Estonia (157). Irlanda nu s-a prezentat, însă va retrograda şi ea, alături de cele două în liga secundă, în timp ce nou-promovate în Liga 1 sunt Ungaria, Danemarca şi Slovenia.

În Superligă au promovat, în urma competiţiei de pe Cluj Arena, Cehia (320.50 puncte) şi Belarus (315).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele