Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV ǀ ”Blatul” lui Creţu, la îndrumarea oamenilor din club? ”Antrenorii, conducătorii au ajuns la această concluzie”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 4 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20939698/1/vali-cretu-craiova.jpg

Alexandru Creţu a luat roşu intenţionat în partida cu FC U Craiova, pe care Universitatea Craiova a pierdut-o cu 0-2. După fluierul final a văzut roşu jucătorul lui Mirel Rădoi, care în momentul în care echipa lui pierdea, era mai interesat cum poate să fie eliminat şi să nu evolueze în partida din Cupa României.

Jocul i-a ieşit lui Creţu, care a şi recunoscut la interviuri că asta a intenţionat, să facă etapa de suspendare în Cupa României şi să joace apoi în SuperLiga României. Viorel Moldovan a comentat momentul în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1, şi a afirmat că decizia a fost, aproape sigur, luată de Creţu cu îndrumarea staffului tehnic.

Aşadar, Creţu nu va juca în partida cu FC Argeş, de miercuri, dar va reveni în campionat, cu CS Mioveni.

A luat cartonaşul roşu intenţionat, pentru a nu juca în Cupa României. Cupa, care nu e o prioritate pentru club. Nu cred că a luat Creţu eliminarea de capul lui, cred că antrenorii, conducătorii au ajuns la această concluzie, să îşi facă etapa de suspendare în Cupa României şi să joace în campionat.

Etic, mai bine nu spui aceste lucruri, cauţi alte scuze, nu ajungi în faţa presei şi spui lucrurile astea. Am văzut şi noi, nu dă bine. Dacă se vor da sancţiuni, foarte bine.

Am mai văzut jucători care au făcut astfel de lucruri”, a spus Viorel Moldovan în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Creţu a recunoscut că a luat galben intenţionat

FC U Craiova a învins  în deplasare, scor 2-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă.

În prima repriză, FC U  a deschis scorul după ce echipa CS Universitatea a avut primele ocazii ale partidei. Autorul golului a fost Baeten, care a înscris cu un şut din careu. În minutul 60, George Ganea a majorat scorul după o pasă a lui Bahassa.

Alexandru Creţu a văzut al doilea cartonaş galben după fluierul final. Acesta a explicat că a dorit acest lucru, pentru a fi suspendat în meciul de Cupă cu FC Argeş. El va reveni pe teren etapa viitoare de campionat, contra celor de la CS Mioveni.

”Am pierdut mingea la ambele goluri, apoi s-a înscris. Îmi pare rău. E un moment dificil pentru noi, cred că e doar vina noastră. Îmi pare rău de rezutlat! Nu înţeleg de ce nu am avut energie astăzi, e frustrant.

Da, două galbene înseamnă că voi sta în Cupă şi nu voi fi suspendat în campionat. Ăsta a fost obiectivul, clar. Am considerat că e mai important campionatul”
, a surprins Creţu, la finele partidei.

Emisiunea Fotbal Show, de la finalul partidei Universitatea Craiova - FC U Craiova 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri