Ultima oră
NEWS ALERT | "Bomba" zilei în fotbalul românesc! Ce se întâmplă cu suspendările primite de Dinamo şi UTA Arad NEWS ALERT | "Bomba" zilei în fotbalul românesc! Ce se întâmplă cu suspendările primite de Dinamo şi UTA Arad
Cineva trebuia să spună lucrurilor pe nume! Alina Tecşor, atac subtil la adresa Soranei Cîrstea şi a Simonei Halep Cineva trebuia să spună lucrurilor pe nume! Alina Tecşor, atac subtil la adresa Soranei Cîrstea şi a Simonei Halep
"Pentru mine este foarte important să reprezint România". Ana Bogdan, discurs superb după calificarea la turneul final "Pentru mine este foarte important să reprezint România". Ana Bogdan, discurs superb după calificarea la turneul final
Marius Şumudică suflă şi în iaurt! ”Rapidul are o stabilitate extraordinară” Marius Şumudică suflă şi în iaurt! ”Rapidul are o stabilitate extraordinară”
Cristiano Bergodi, "lucrat" de jucători? Ce s-a întâmplat la Mogoşoaia Cristiano Bergodi, "lucrat" de jucători? Ce s-a întâmplat la Mogoşoaia
Nu are licenţa PRO, dar îi dă indicaţii selecţionerului. "Are toate motivele să fie convocat" Nu are licenţa PRO, dar îi dă indicaţii selecţionerului. "Are toate motivele să fie convocat"

EXCLUSIV | Borcea ajută Dinamo din umbră: ”Am înţeles că şi el mai finanţează clubul”

Dinamo Publicat pe 19 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20301682/1/borcea-dinamo.jpg

Dumitru Dragomir nu crede că Dinamo va scăpa de faliment. Fostul şef al Ligii Profesionite de Fotbal consideră că intrarea în insolvenţă nu este o scăpare pentru ”câini” şi că în cele din urmă clubul va ajunge în situaţia Rapidului. Asta deşi fanii continuă să se implice activ la echipă, cu bani.

În plus, Dragomir a declarat în emisiunea Look Sport Live că Nicolae Badea şi Cristi Borcea ajută Dinamo cu bani, din umbră. Însă, nici chiar aşa nu crede fostul şef de la LPF că va fi salvat clubul.

Dinamo se duce către faliment. Văd că Nicolae Badea face nişte plăţi acolo, nu ştiu ce urmăreşte. Am înţeles că şi el şi Borcea mai finanţează. Dinamo i-a luat pe Zăvăleanu şi pe Iuliu Mureşan, vom vedea ce va fi. Mureşan e un om serios. S-ar putea ca echipa să iasă din insolvenţă, dar să nu fie prea bine pentru club. ”Doctorul” e deştept.

A ieşit şi CFR-ul din insolvenţă, dar CFR avea şi echipă. Dinamo nu poate cu juniori, cu tineri să facă performanţă”, a declarat Dragomir la Look Sport Live.

Iuliu Mureşan a anunţat, vineri, în timpul conferinţei de presă în care l-a prezentat pe Dario Bonetti, că există şanse ca Dinamo să ajungă, totuşi, la o înţelegere cu trei dintre jucătorii importanţi care vor să plece din Ştefan cel Mare.

Steliano Filip, Paul Anton şi Alexandru Răuţă au memorii depuse pentru a se despărţi de echipa din Ştefan cel Mare, însă Iuliu Mureşan a creionat un alt plan şi susţine că sunt şanse să ajungă la o înţelegere pentru ca cei trei, jucători de bază de altfel, să mai rămână în "Groapă".

În timp ce FRF a amânat o decizie în cazul memoriului depus de Steliano Filip, Răuţă şi Anton au notificat clubul şi Comisiile Federaţiei în momentul în care au împlinit 90 de zile de neplată a salariilor.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele