Ultima oră
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV
Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta" Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"

EXCLUSIV | Cazul atipic în care este implicat Ionuţ Şerban, analizat la Fotbal Look: ”Şi el a semnat. Dacă nu o făcea, nu ajungea aici”

Dinamo Publicat pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19897931/1/rps2231.jpg

Ionuţ Şerban, 25 de ani, este personajul principal într-o situaţie cum rar se vede în fotbal. Mijlocaşul are un contract atipic cu Dinamo, motiv pentru care nu poate pleca şi este nevoit să rămână în ”Ştefan cel Mare”, încă din 2013. El a fost la momentul respectiv cumpărat de la Sportul Studenţesc, iar dacă Dinamo îl lasă liber de contract, trebuie să plătească un milion de euro, conform unei clauze.

Situaţia acestuia a fost analizată la Fotbal Look, de pe Look Sport+, de Daniel Stanciu şi Lucian Goian.

Clauza cea mai importantă e că atunci când el devine liber, Dinamo trebuie să îi dea un milion de euro lui Şiman. E şi semnătura lui însă, dacă nu semna, nu se făcea”, a spus oficialul Universităţii Cluj, iar fostul fundaş Lucian Goian a adăugat:

Nu e normal, jucătorul acela nu mai are vreo şansă. Poate vrea să plece, să reînceapă să joace, e păcat. Clauza îl afectează, dar aşa e, şi el a semnat. Pe vremea aia, semnai dacă erai cu conducătorul în birou”.

În acest sezon, Şerban a jucat doar un minut, într-o partidă cu Gaz Metan Mediaş. De când a venit la Dinamo, a acumulat doar 76 de meciuri, a marcat un gol şi a oferit trei pase decisive.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele