adplus-dvertising
Ultima oră
Claudiu Bumba, aproape de momentul naturalizării. Mijlocaşul român e la un pas să joace pentru Ungaria Claudiu Bumba, aproape de momentul naturalizării. Mijlocaşul român e la un pas să joace pentru Ungaria
Luis Suarez, acord cu River Plate! Alegere surprinzătoare pentru atacant Luis Suarez, acord cu River Plate! Alegere surprinzătoare pentru atacant
VIDEO | Banciu, dur cu oferta "jignitoare" făcută de PSG: "Un nimeni absolut! E de de Dunaksta Streda" VIDEO | Banciu, dur cu oferta "jignitoare" făcută de PSG: "Un nimeni absolut! E de de Dunaksta Streda"
Târnovanu şi-a amintit momentul în care a fost anunţat că merge la FCSB: "A fost ceva din senin, la prânz deja semnasem" Târnovanu şi-a amintit momentul în care a fost anunţat că merge la FCSB: "A fost ceva din senin, la prânz deja semnasem"
Petrolul mai pregăteşte două transferuri. Discuţii avansate cu un atacant fost în Liga 1 

Petrolul mai pregăteşte două transferuri. Discuţii avansate cu un atacant fost în Liga 1
OFICIAL | Marius Croitoru şi-a transferat fiul. David Croitoru, noul jucător al FC U Craiova OFICIAL | Marius Croitoru şi-a transferat fiul. David Croitoru, noul jucător al FC U Craiova

EXCLUSIV | Cea mai dură reacţie după gestul lui Lucescu: "Ca un milog absolut! Messi s-a uitat la el ca la o insectă, nici nu ştia cine e"

Barcelona Publicat pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

Radu Banciu a comentat în stilul propriu momentele de la finalu meciului Barcelona - Dinamo Kiev 2-1, când Mircea Lucescu a mers direct la Leo Messi pentru a cere unul dintre cele mai râvnite tricouri din istoria fotbalului modern.

Iar realizatorul emisiunii Fotbal All Inclusive, de pe Look Sport+, are o variantă uşor diferită asupra momentului: "Ca un milog absolut. Nu am văzut asta de pe vremea filmelor din copilărie, când trebuia să plângi pe final. Nea Mircea, aşadar, ca să vă fac un rezumat, s-a dus să-i ceară tricoul lui Messi. Din ce mi-am dat seama, ca să nu fie ridicol, spunând că este pentru fiul lui, de care nu a auzit nimeni, sau pentru nepotul lui, care are o fabrică de bere (n. red - Matei Lucescu, fiul lui Răzvan Lucescu, deţine o fabrică de bere).. Cred că i-a spus ce bere bună are, i-a făcut şi o invitaţie să vină să guste berea 1000% naturală a nepotului lui. Este acel nea Mircea pe care ni l-am imaginat de când îl ştim. Pur şi simplu s-a dus ca un copil, cum se duceau pe vremuri la Agassi sau Graf. Fix aşa a făcut nea Mircea.
 
Messi s-a uitat la el ca la o insectă, habar nu avea cine e. Messi s-a întors, s-a uitat la el ciudat. Din ce am înţeles, i-a promis ceva, dar vag. Acum, sigur, nea Mircea o să vină cu totul şi cu totul altă istorie, că l-a felicitat pe Messi, nici vorbă să-i ceară aşa ceva. Ce i-aş fi recomandat eu? Aş fi intrat pe teren, poate îmi dădeam şi pantalonii jos, şi îi ceream tricoul. Până venea poliţia să mă ia....Aşa, la sfârşit, e ca şi cum te-ai duce la finalul unei piese de teatru să ceri autograf actorului principal, care nu mai are timp să stea. Trebuia să o facă mai devreme!", a spus Banciu, în ediţia de joi a Fotbal All Inclusive.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele