Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

EXCLUSIV | CFR Cluj îşi face deja calculele pentru play-off. Bilaşco: "Nu ştiu câtă lume poate să câştige la Sfântu Gheorghe. Vor fi meciuri pe viaţă şi pe moarte"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 22 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20001894/1/mb.png

FCSB şi CFR Cluj şi-au asigurat calificarea în play-off-ul Ligii 1, fiind la egalitate de puncte în fruntea clasamentului, după 24 de etape. La emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport, Marius Bilaşco, director sportiv la CFR Cluj, a analizat şansele celorlalte echipe de a juca în play-off. Sepsi Sfântu Gheorghe este considerată cea mai periculoasă echipă.

CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Sepsi Sfântu Gheorghe sunt singurele echipe din Liga 1 care au doar 3 înfrângeri în acest sezon.

În afara Universităţii Craiova, care are un avans considerabil de puncte, pe locul 3, lupta pentru poziţiile de play-off este deschisă.

CFR Cluj a câştigat ultimele trei ediţii ale Ligii 1.

"Botoşani merită să fie în play-off, are o echipă puternică. Sepsi la fel. Până la urmă, depinde de fiecare echipă. Clinceniul m-a impresionat, au avut un parcurs foarte bun. Chindia a avut o cădere, n-a mai fost la fel de constantă. Aici crede că va fi lupta. Sepsi, în formulă completă, este o echipă foarte puternică. Nu ştiu câtă lume poate să câştige acolo, la Sfântu Gheorghe. Cred că va fi o luptă extrem de incitantă în play-off. Nu poţi să fii sigur că baţi o echipă, vor fi meciuri pe viaţă şi pe moarte", a spus Marius Bilaşco la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20001894/2/clasament-liga-1.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele