Ultima oră
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek

EXCLUSIV ǀ CFR Cluj trebuie să găsească înlocuitori pentru Runar Sigurjonsson şi Mateo Susic. Opinia lui Ionuţ Rada

CFR Cluj Publicat pe 5 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20764409/1/rps-9316-1.jpg

CFR Cluj a pierdut doi jucători importanţi în această vară, iar Dan Petrescu trebuie neapărat să încerce să aducă în locul lor alţii, care să fie cel puţin la acelaşi nivel. Ionuţ Rada, specialist Prima Sport, a declarat în emisiunea Fotbal Show că Runar Sigurjonsson şi Mateo Susic chiar au fost piese grele în sezonul trecut şi că e nevoie ca echipa campioană să aducă, repede, cele mai bune variante.

Chiar dacă ardelenii au transferat câţiva jucători până acum, Ionuţ Rada e circumspect în ceea ce priveşte posibilitatea acestora de a se adapta şi de a da un randament cel puţin la fel de bun precum Sigurjonsson şi Susic. Până la urmă, CFR Cluj e din nou angrenată pe multe planuri, iar parcursul în cupele europene se poate prelungi, mai ales că sunt şanse să prindă faza grupelor unei competiţii.

Susic şi Sigurjonsson sunt pierderi pentru CFR. Au venit jucători buni, dar trebuie să vedem dacă vor confirma. Să nu uităm că au mai fost jucători care au venit la CFR, consideraţi buni, dar care nu au atins un anumit nivel. Eu cred că Susic şi Sigurjonsson sunt piederi clare pentru Cluj”, a declarat Ionuţ Rada în emisiunea Fotbal Show.

Mateo Susic este acum legitimat la APOEL Nicosia. Sezonul trecut, la CFR Cluj, a prins 26 de meciuri, dar nu a marcat. De partea cealaltă, Runar Sigurjonsson a bifat 24 de partide, a marcat de cinci ori şi este fără echipă în acest moment.

CFR poate da lovitura. Anunţul lui Silviu Lung

Silviu Lung Junior, portarul dorit de Dan Petrescu la CFR, are cale liberă spre campioana României. Goalkeeper-ul şi-a reziliat contractul cu Kayserispor şi aşteaptă oferte concrete.

După cinci sezoane în Turcia, Silviu Lung s-a întors acasă, la Craiova, unde se antrenează alături de tatăl său pentru a se menţine în formă. Între timp, CFR e aşteptată să-i facă o propunere şi să-i ofere postul de titular:

”S-a terminat contractul, au fost 3 ani frumoşi, am primit oferta de prelungire după 3 ani. Am avut ofertă de a merge la echipe mai bine cotat din Turcia, dar având o relaţie foarte strânsă cu conducerea de la Kayseri, am spus că rămân acolo, mi-am dat cuvântul şi am continuat încă 2 ani acolo. Au trecut acei 2 ani şi sunt liber de contract.

Momentan sunt în vacanţă la Craiova, mă bucur alături de familie. Mişcare am început să fac de o săptămână cu tata, ne antrenăm în fiecare dimineaţă. Dar pentru moment nu este nimic concret, mă focusez pe pregătirea mea şi aştept să văd ceea ce se va întâmpla în săptămânile următoare. Prioritar rămâne un transfer în străinătate”, a spus Silviu Lung.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele