Ultima oră
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia

EXCLUSIV | CFR, privată de o lovitură de la 11 metri. Specialiştii au rămas surprinşi: ”De ce nu a intervenit VAR-ul?”

CFR Cluj Publicat pe 15 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21096912/1/faza-penalty-cfr-sepsi.png

Partida CFR Cluj – Sepsi a fost marcată de mai multe momente controversate, iar unul dintre ele a avut loc pe finalul primei părţi, atunci când gazdele puteau primi o lovitură de la 11 metri. Nu s-a dat, iar Dan Petrescu a făcut o adevărată criză de nervi la marginea terenului, în spaţiul tehnic.

La final, în emisiunea Fotbal Show, Florin Răducioiu şi Gică Popescu au analizat faza şi au ajuns la concluzia că Birligea a fost faultat în careu şi trebuia să se dicteze lovitură de la 11 metri.

Chiar dacă jucătorul CFR-ului alunecă înainte să existe atingerea cu fundaşul lui Sepsi, contactul era, în opinia celor doi, inevitabil şi era corect să se arate punctul cu var. Un alt detaliu adus în discuţie de Răducioiu şi Popescu este acela că era neapărată nevoie de intervenţia VAR, lucru care nu s-a întâmplat.

Problema e că e un contact înainte de intrarea în careu, după care vine Rodriguez, care face faultul, atenţie! Arbitrul spune că s-a aruncat jucătorul CFR-ului înainte, dar pare penalty. E la aprecierea arbitrului, dar poate să intervină VAR-ul. Pare penalty! E fault!”, a spus Florin Răducioiu, iar Gică Popescu a afirmat şi el că trebuia dictată lovitură de la 11 metri:

Nu ştiu dacă alunecă şi cade înainte Birligea, dar pare penalty! De ce nu a intervenit VAR-ul?”.

Faza în care CFR Cluj putea primi 11 metri

Florin Răducioiu a numit cea mai slabă echipă din play-off: ”Dar să nu credem în aşa ceva în 2023”

Partida dintre CFR Cluj şi Sepsi, care a fost LIVE la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro, s-a terminat cu victoria campioanei României, scor 2-1. La final, în studioul emisiunii Fotbal Show, Florin Răducioiu şi Gică Popescu au tras concluziile disputei din Gruia şi au ajuns la concluzia că Sepsi e cea mai slabă formaţie din SuperLigă.

Răducioiu vede o echipă a lui Sepsi care nu are obiectiv şi din acest motiv evoluează slab în play-off, înregistrând eşecuri aproape meci de meci. Popescu a remarcat faptul că Sepsi face şi multe erori, iar când greşeşti cu o formaţie precum CFR Cluj eşti pedepsit.

E cea mai slabă echipă din acest grup pentru titlu, are deja trei înfrângeri, nu e motivată, n-are obiectiv. Să nu fim ipocriţi, să spunem că echipa a trântit partida cu CFR, să nu credem în aşa ceva în 2023”, a declarat Florin Răducioiu, iar Gică Popescu a completat:

A făcut multe erori în deplasare, cum nu am văzut în alt meci. Din lejeritate, din lipsă de concentrare. Când intri neconcentrat la un meci, faci greşeli. Când joci cu CFR, o echipă motivată, e greu”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele