Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

EXCLUSIV | Clubul care l-a ratat pe Bauza pentru doar 150.000 de euro: "A fost în vizorul meu". Mititelu cere acum opt milioane de euro pentru transfer

FC U Craiova 1948 Publicat pe 17 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20861345/1/bauza.jpg


Juan Bauza (26 de ani) a ajuns unul dintre cei mai în vogă fotbalişti ai momentului în SuperLigă, dar drumul său în fotbalul românesc putea fi altul. Înainte de a fi transferat de Adrian Mititelu la FC U Craiova, playmaker-ul argentinian s-a aflat în vizorul lui Leo Grozavu şi al celor de la Sepsi, iar mutarea se putea realiza pentru o sumă deloc mare.
 
În urmă cu trei sezoane, Bauza juca la Csikszereda Miercurea Ciuc şi, alături de Eder Gonzalez, i-a atras atenţia lui Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi OSK la acea vreme. Chiar dacă suma de transfer nu era deloc mare, undeva în jurul a 150.000 de euro, covăsnenii nu au dat startul negocierilor şi au pierdut, astfel, un fotbalist care s-a impus rapid la nivelul primei ligi. La puţin timp distanţă, Mititelu s-a mişcat repede, l-a împrumutat mai întâi pe Bauza de la Csikzsereda, apoi l-a cumpărat definitiv cu 150.000 de euro.
 
"Preţul corect e cel pe care-l primeşte clubul. Eu îl ştiu pe Bauza de acum vreo trei ani de zile, a fost în vizorul meu. Se vedea că el şi Eder Gonzalez sunt peste ceea ce se juca în momentul respectiv la Liga 2 la Miercurea Ciuc. Dacă se avansa vreo sumă de 100.000 sau 150.000 de euro putea fi luat la momentul respectiv. Dar nu era cazul la Sfântu Gheorghe să ia un jucător pe bani de la concitadină", şi-a amintit Leo Grozavu, vineri seară, în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.

Mititelu vrea acum opt milioane de euro pentru Bauza

Adrian Mititelu s-a mişcat repede şi şi-a "betonat" cel mai bun jucător. FC U Craiova a anunţat, miercuri, că Juan Bauza (26 de ani) şi-a prelungit contractul până în 2025, în contextul în care Gigi Becali a anunţat public interesul pentru jucător, iar CS U Craiova şi Rapid l-au trecut, la rândul lor, pe lista de transferuri.
 
"Îmi place Bauza, însă doar din iarnă putem să-l luăm". A fost anunţul prin care Gigi Becali l-a forţat, practic, pe omologul Adrian Mititelu să schimbe contractul playmaker-ului argentinian. În cursul zilei de miercuri, acesta şi-a prelungit contractul cu formaţia din Bănie şi a primit o mărire salarială, ajungând la o remuneraţie lunară de 14.000 de euro: "Clubul nostru este încântat să anunţe faptul că Pepe Bauza şi-a prelungit contractul până în anul 2025", e anunţul oficial făcut de olteni.
 
Conştient că are în propria curte un fotbalist foarte tehnic, care poate face diferenţa în orice meci şi care şi-a demonstrat din plin valoarea, Mititelu încearcă să nu mai repete greşelile din trecut, când nu l-a vândut la timp pe Florin Costea şi a ţinut prea mult la preţul altor jucători. Astfel, conform gsp.ro, omul de afaceri din Bănie a inserat în noul contract al lui Bauza o clauză de reziliere în valoare de opt milioane de euro. O sumă care poate funcţiona ca un punct fix în negocierile viitoare, fie cu marile cluburi din SuperLigă, fie cu echipele din străinătate interesate de serviciile mijlocaşului născut la Gualeguaychu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri