Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

EXCLUSIV | Conducerea Farului, încântată de prestaţia jucătorilor. ”Să nu uităm că cei de la FCSB nu au ajuns la poartă în prima oară”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20619318/2/academica-clinceni-farul-constanta-liga-1-casa-pariurilor-17-02-2022.jpg

Farul Constanţa s-a distrat cu FCSB pe Arena Naţională, chiar dacă scorul final a fost doar 2-0. „Roş-albaştrii” n-au contat deloc în atac şi au avut o prestaţie dezastruoasă.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, directorul general al celor de la Farul, Cristian Bivolaru a ţinut să laude prestaţia elevilor lui Gică Hagi, care au făcut un joc perfect contra unei echipe ce nu a reuşit să-şi facă jocul. Dobrogenii au făcut un pas mare spre play-off, având 3 puncte diferenţă de FC Argeş - locul 7.

”Rezultatele dinaintea meciului nostru hai să spun că ne-au favorizat. Egalul Voluntariului cu FC Argeş şi cel al Botoşaniului cu Mioveniul, însă, e foarte greu de tras nişte concluzii la cald.

(n.r despre jocul slab al celor de la FCSB) Nu ştiu dacă lucrul acesta s-a datorat şi prestaţiei noastre, care a fost excepţională. Să nu uităm că cei de la FCSB nu au ajuns la poartă în prima oară sau chiar mai mult, nu am statistica în faţă, timp în care noi am marcat şi ne-am mai creat cred eu încă 2-3 ocazii imense. Una peste alta, duşul rece din meciul cu Piteştiul, un joc slab, neaşteptat, ce a venit după acel meci câştigat cu Clinceniul. Sigur e şi o neşansă, când am primit gol în ultimul minut (n.r. FC Argeş)”
, a spus oficialul dobrogenilor, la microfonul Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele