Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

EXCLUSIV ǀ Conducerea lui ”U” Cluj, reacţie despre transferul lui Raul Rusescu. ”A venit la meci şi până la vestiare să salute foştii colegi”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 26 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20790921/1/rusescufb.jpg

Interviu realizat de Robert Popa

Universitatea Cluj şi Universitatea Craiova au terminat indecis, scor 1-1, meciul de la Mediaş, disputat duminică, în a doua etapă a Superligii. Ambele echipe au câte două puncte în clasament.

În tribune s-a aflat şi Raul Rusescu, care a stat alături de ardeleni. Gabriel Giurgiu, directorul sportiv al lui ”U” Cluj a vorbit pentru Prima Sport despre speculaţiile cu privire la transferul atacantului la gruparea nou-promovată.

Giurgiu dezminte că Rusescu va evolua sub comanda lui Erik Lincar şi a explicat că fotbalistul a fost în vestiar pentru a-şi saluta foştii colegi.

”A venit la meci şi până la vestiare să salute foştii colegi. Nu s-a discutat nimic despre ce va fi sau dacă există o posibilitate de aşa ceva.

(n.r. dacă se vor mai face transferuri în perioada următoare) Avem în vedere şi încă căutăm jucători, dar din punctul acesta de vedere nu am discutat nimic. Trebuie să continuăm pe această linie şi luăm fiecare meci în parte, trebuie să fim încrezători în puterile noastre şi consider că putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă din Superliga.


Asta ne şi dorim! Să avem un an fără emoţii, deznodământul este doar pe teren şi să avem la fiecare meci atitudinea din meciurile trecute”, a dezvălui Giurgiu, pentru Prima Sport.

Stagiunea trecută, Rusescu a evoluat la FC Lamezia Terme, în liga a patra din Italia.

6 goluri şi 2 pase decisive în 30 de prezenţe a reuşit Raul Rusescu în Superliga pentru Academica Clinceni în sezonul 2020-2021.

21 de goluri a marcat Raul Rusescu pentru FCSB în sezonul 2012-2013, cel mai bun din cariera sa.

  • 100.000 de euro este cota lui Rusescu, conform Transfermarkt

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele