adplus-dvertising
Ultima oră
Claudiu Bumba, aproape de momentul naturalizării. Mijlocaşul român e la un pas să joace pentru Ungaria Claudiu Bumba, aproape de momentul naturalizării. Mijlocaşul român e la un pas să joace pentru Ungaria
Luis Suarez, acord cu River Plate! Alegere surprinzătoare pentru atacant Luis Suarez, acord cu River Plate! Alegere surprinzătoare pentru atacant
VIDEO | Banciu, dur cu oferta "jignitoare" făcută de PSG: "Un nimeni absolut! E de de Dunaksta Streda" VIDEO | Banciu, dur cu oferta "jignitoare" făcută de PSG: "Un nimeni absolut! E de de Dunaksta Streda"
Târnovanu şi-a amintit momentul în care a fost anunţat că merge la FCSB: "A fost ceva din senin, la prânz deja semnasem" Târnovanu şi-a amintit momentul în care a fost anunţat că merge la FCSB: "A fost ceva din senin, la prânz deja semnasem"
Petrolul mai pregăteşte două transferuri. Discuţii avansate cu un atacant fost în Liga 1 

Petrolul mai pregăteşte două transferuri. Discuţii avansate cu un atacant fost în Liga 1
OFICIAL | Marius Croitoru şi-a transferat fiul. David Croitoru, noul jucător al FC U Craiova OFICIAL | Marius Croitoru şi-a transferat fiul. David Croitoru, noul jucător al FC U Craiova

EXCLUSIV | "Crezi că te-au lucrat jucătorii?". Răspunsul lui Leo Grozavu, la Fotbal Look: "Nu cred în astfel de lucruri!"

Emisiuni Publicat pe 28 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20446589/1/leo.png

Plecat de la Sepsi OSK după un început modest de sezon, Leo Grozavu a fost întrebat direct de către Vlad Măcicăşan, moderatorul emisiunii Fotbal Look, dacă crede că jucătorii l-au lucrat pe finalul mandatului. Antrenorul a exclus din start ipoteza şi a expus motivele care au dus la despărţirea de trupa din Covasna.
 
Grozavu merge pe teoria conform căreia jucătorii au dat maximum, dar lipsa inspiraţiei în faţa porţii, ocaziile ratate şi câteva decizii nefavorabile ale arbitrilor au creat un context nefericit, în urma căruia a fost înlocuit cu Cristiano Bergodi pe banca celor de la Sepsi:
 
"Nu poate fi vorba despre aşa ceva. Nu cred în astfel de lucruri, nu vreau să cred în ele. Jocul nu mi-a dat această impresie. Sigur, nu am avut rezultatele scontate, dar ultimele şase jocuri au fost jocuri în care statistica spune că am dominat adversarii, ne-am creat ocazii. Nu am marcat, nu am fost inspiraţi, au fost şi decizii care ne-au dezavantajat. A fost un concurs de împrejurări, dar în niciun cazu nu m-au lucrat. Pe majoritatea i-am vrut eu. Nu cred în aşa ceva! Afli lucrurile după ce pleci. Când sunt în focul luptei încep să mă detaşez. Mi-a spus cineva care a jucat în Italia, Dorin Mateuţ, că în Italia trei zile după joc se vorbeşte despre etapă şi trei zile înainte de joc despre meciul care vine. Eu am doi ani jumătate de când nu citesc presa. Când sunt la meserie vreau să fiu conectat şi capacitat pe ceea ce fac eu", a declarat Grozavu, joi seară, la Fotbal Look.
mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele