adplus-dvertising
Ultima oră
Rapid cere să nu mai fie condusă la centru de un arbitru! Scrisoarea deschisă a preşedintelui clubului către Vassaras Rapid cere să nu mai fie condusă la centru de un arbitru! Scrisoarea deschisă a preşedintelui clubului către Vassaras
Csikszereda a ratat calificarea în turul doi al UEFA Youth League. Eşec categoric în returul cu Galatasaray Csikszereda a ratat calificarea în turul doi al UEFA Youth League. Eşec categoric în returul cu Galatasaray
FCSB, cu lotul decimat în Danemarca. Numele importante menajate pentru meciul cu Silkeborg FCSB, cu lotul decimat în Danemarca. Numele importante menajate pentru meciul cu Silkeborg
Boxerii din Rusia şi din Belarus vor putea participa la competiţiile IBA Boxerii din Rusia şi din Belarus vor putea participa la competiţiile IBA
Costel Gâlcă a negociat cu o formaţie din Superliga. ”Nu ne-am înţeles la detaliile din contract” Costel Gâlcă a negociat cu o formaţie din Superliga. ”Nu ne-am înţeles la detaliile din contract”
Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf revine în folosinţa gratuită a FR de Rugby Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf revine în folosinţa gratuită a FR de Rugby

EXCLUSIV | Cristi Balaj a comentat amânarea partidelor din Superliga ale echipelor implicate în Conference League. ”Acest lucru pe noi cei de la CFR Cluj ne-a ajutat”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20824952/1/bala.jpg

CFR, FCSB şi Universitatea Craiova nu vor juca în această etapă din SuperLiga României, a 6-a, care va debuta azi, cu două partide. Liga Profesionită de Fotbal şi deţinătorii de drepturi TV au fost de acord ca aceste trei cluburi să pregătească partidele retur din play-off-ul Conference League, unele complicate, pentru că în tur nu au fost obţinute cele mai bune rezultate.

În cadrul unei intervenţii în emisiunea Fotbal Show, Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj a comentat decizia şi este de părere că era nevoie pentru a evita accidentări la jucători.

”Nu am avut o atitudine diferită faţă de anul trecut sau până de curând, când spuneam că starea de oboseală este foarte mare. Este greu să joci 13 partde în 37 de zile, exagerat de mult! La acest nivel al competiţiei detaliile fac diferenţa.

Jucătorii acumulează o stare de oboseală, apar accidentări din cauza oboselii, eşti oarecum predispus. La noi s-a şi întâmplat cu Debeljuh, îl avem şi pe Boateng, care are o leziune musculară.

Faptul că a apărut şi FCSB şi Universitatea Craiova în acestă fază a competiţiei, acest lucru pe noi cei de la CFR Cluj ne-a ajutat, pentru că au apărut mai mulţi susţinători ai acestei idei şi sprijinul este mai mare. Ne-am dorit să ajungem aici, dar în mod normal, atunci când echipele româneşti acumulează puncte, acumulează puncte pentru fotbalul românesc. Acumulând puncte vom avea şanse mai mari să jucăm în Champions League sau măcar în Europa League.

(n.r. despre remiza cu Maribor) Din punctul meu de vedere avem jucători mai buni decât Maribor, o conducere tehnică mai bună. Avem speranţe mari, puteam să câştigăm, dar puteam să şi primim gol la fel cum s-a întâmplat cu Botoşani. Am ajuns la concluzia ca e de preferat să joci urât şi să câştigi.

(n.r. despre accidentarea lui Boateng) Nu ştiu. Este un jucător foarte important, avem jucători care pot să facă diferenţa, precum Yeboah şi Petrila. Jocul cu siguranţă va fi diferit, pentru că suntem obligaţi să câştigăm. Maribor nu au câştigat în campionat probabil pentru că au participat în cupele europene. Se vede şi în fotbalul românesc la FCSB şi Universitatea Craiova, care oarecum au şchiopătat. Este greu.

(n.r. despre accidentarea lui Debeljuh) Nu ştiu cât va lipsi, urmează să aibă o intervenţie chirurgicală. Noi îl sprijinim. Este greu pentru un fotbalist care mergea la antrenament în fiecare zi să fie indisponibilizat. Se va opera în Italia, clubul îi va suporta cheltuielile şi sper să aibă o recuperare bună şi să revină cât mai repede”,
a explicat Balaj, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele