Ultima oră
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia

EXCLUSIV | Cristi Balaj a lămurit situaţia lui Dan Petrescu la CFR Cluj. ”A avut mereu susţinerea conducerii”

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20863986/1/bala.jpg

CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, în ultimul meci al etapei a XI-a din Superligă.

Cu toate că a câştigat partida cu FC Argeş, Dan Petrescu pare că are zilele numărate la CFR. Cristi Balaj, preşedintele clujenilor a lămurit situaţia celui care a câştigat titluri pe bandă rulantă la formaţia ardeleană şi a precizat că totul depinde de discuţia pe care o vor avea ”bursucul” şi Neluţ Varga,  preşedintele clubului.

”Nu ştiu cum va decurge întâlnirea dintre cei do, dar am fost prezent la discuţia care a avut loc, după meciul cu Sivasspor, în care s-au cerut anumite lămuriri. Nicidecum nu s-a spus în acel moment că se va renunţa la el, pentru că la acea discuţie a participat şi Dan Petrescu şi  a fost şi domnul Varga. După care a apărut o discuţie telefonică în care Dan Petrescu a solicitat să aibă o întâlnire după acest meci cu proprietarul. A fost acea declaraţia pe care a  avut-o la conferinţa de presă şi a fost dezamăgit că s-a strigat demisia din tribună, lucru pe care ne este imposibil să îl controlăm.

Pentru noi în acest moment rămâne antrenor Dan Petrescu, dar în situaţia în care va exista o despărţire sper să se efectueze în condiţii cât mai decente pentru că ambele părţi merită respect, şi Dan Petrescu pentru tot ceea ce a realizat la CFR Cluj, dar şi patronul echipei pentru efortul financiar.

Dan Petrescu a avut mereu susţinerea conducerii, inclusiv acum am vorbit frumos de el şi am salutat performanţele şi rezultatele pe care le-a obţinut în cadrul clubului şi mi-ar părea rău să nu i se acorde lui Dan Petrescu ce merită. Doar că obiectivul în acest sezon a fost calificarea în grupele Champions League sau măcar în Europa League”, a declarat Cristi Balaj la Fotbal Show.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele