Ultima oră
Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înaintea meciului cu FCSB: „Îmi dau cuvântul de onoare! Cum să fac aşa ceva?” Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înaintea meciului cu FCSB: „Îmi dau cuvântul de onoare! Cum să fac aşa ceva?”
Turneul de la Roma: Elena Rîbakina, deţinătoarea trofeului, s-a retras. Pe cine va înfrunta Irina Begu în turul doi Turneul de la Roma: Elena Rîbakina, deţinătoarea trofeului, s-a retras. Pe cine va înfrunta Irina Begu în turul doi
La doar 30 de ani, Dominic Thiem şi-a anunţat retragerea: "Sezonul 2024 va fi ultimul"
La doar 30 de ani, Dominic Thiem şi-a anunţat retragerea: "Sezonul 2024 va fi ultimul"
Veste uriaşă primită de Dinamo înaintea finalei cu UTA Veste uriaşă primită de Dinamo înaintea finalei cu UTA
OFICIAL | La 35 de ani, Valerică Găman a semnat un nou contract OFICIAL | La 35 de ani, Valerică Găman a semnat un nou contract
Robert Niţă, primele reacţii după ce a fost atacat de conducerea Rapidului: „Este părerea mea, mi-o susţin” Robert Niţă, primele reacţii după ce a fost atacat de conducerea Rapidului: „Este părerea mea, mi-o susţin”

EXCLUSIV ǀ Cristi Chivu chiar e dorit de Inter! O legendă a României a confirmat informaţia: ”Asta mi-a spus”

Stranieri Publicat pe 6 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21088795/1/tw-inter.png

Mircea Lucescu are o legătură strânsă cu Cristi Chivu, fostul căpitan al naţionalei României fiind un nume vehiculat că ar putea prelua prima echipă a lui Inter în viitorul apropiat, în locul lui Simone Inzaghi, conform presei din Italia. Principalul lui Dinamo Kiev a recunoscut că a discutat cu Chivu, iar posibilitatea de a fi numit la Inter există.

Cristi Chivu este antrenor la echipa Interului sub 19 ani, unde a avut rezultate apreciabile, iar în ultima perioadă informaţia conform căreia ar putea să preia formaţia din Serie A a devenit tot mai prezentă în articolele jurnaliştilor din Peninsulă.

Dacă nu va merge la seniorii Interului, Cristi Chivu are în plan să preia o altă echipă de seniori, să facă pasul în faţă, să renunţe la a mai antrena formaţii ”under”.

Am vorbit cu Cristi, dacă nu preia Inter, pentru e că greu să iei acum o echipă ca Inter, trebuie să lase echipa de tineret, a obţinut rezultate importante acolo. Trebuie să preia o echipă de seniori. Dacă se consideră că poate duce acest club, Inter, mai departe, m-aş bucura pentru el.

Dacă nu va semna acolo, mi-a spus că încearcă să ia o echipă de seniori. Eu cred că va avea o perioadă îndelungată ca antrenor, are experienţă, a jucat la echipe bune, a fost căpitanul naţionalei”, a spus Mircea Lucescu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Cristi Chivu, în locul lui Simone Inzaghi la Inter Milano?

În acest sezon, Inter Milano nu a avut rezultatele dorite, iar conducerea italienilor ar putea schimba antrenorul. 

Inter Milano a reuşit să se califice în sferturile de finală din UEFA Champions League, acolo unde o va înfrunta pe Benfica. Italienii sunt favoriţi pentru calificarea în semifinalele competiţiei, dar nu va avea deloc o misiune uşoară cu portughezii. 

Totuşi, jurnaliştii din Italia scriu că cei din conducere nu sunt mulţumiţi deloc de rezultatele pe care le-a înregistrat echipa şi au în vedere să efectueze o schimbare pe banca tehnică. 

Inter Milano a ajuns la 3 înfrângeri consecutive în campionat, iar ziariştii de la Gazzetta dello Sport scriu că fostul fundaş al echipei, Cristi Chivu, ar putea fi o soluţie pentru banca italienilor. 

În prezent, fostul internaţional român pregăteşte echipa Primavera a celor de la Inter. Totuşi, sursa citată a scris că Inzaghi şi-ar putea salva sezonul cu un parcurs bun în UEFA Champions League. 

Cristian Chivu antrenează echipa Primavera a lui Inter Milano din vara anului 2021 şi a cucerit titlul la această categorie de vârstă în 2022.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele