Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor

EXCLUSIV: Cristi Dulca a analizat victoria CFR-ului de la Sofia, în direct la Fotbal Look. ”Început modest, dar pe parcurs au aglomerat zona centrală, au respins, uneori cu şansă, dar importantă e victoria”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19561436/2/cd.jpg

Cristia Dulca a vorbit în studioul emisiunii Fotbal Look despre victoria celor de la CFR Cluj, pe terenul lui TSKA Sofia, scor 2-0, în prima etapa a grupei A, din Europa League.

Experienţa lotului lui Dan Petrescu a fost elementul care a făcut diferenţa în viziunea lui Dulca.

”O echipă experimentată a CFR-ului, cu jucători care au mai trecut prin această competiţie. Început modest, dar pe parcurs au aglomerat zona centrală, au respins, uneori cu şansă, dar importantă e victoria. E foarte important să ai jucători care au mai evoluat în Europa. Intervine experienţa, nu se tem de astfel de jocuri. Aşteptam să vedem spectatori, m-am bucurat şi mi s-a făcut pielea de găină. Ceva ireal! Nu au respectat nimic...Am înţeles că autorităţile au cerut să se anunţe dacă cineva se va îmbolnăvi după acest meci. Dar e greu! Azi nu au câştigat aşa uşor, s-a muncit pentru rezultat. Grupul e unit, sunt opt jucători peste 30 de ani în primul 11, jucători care nu se sperie de un astfel de meci şi au experienţa unei astfel de competiţii. Şi asta e foarte important”, au fost cuvintele lui Dulca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele