Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV | Cristi Dulca explică momentele slabe ale echipei care vrea titlul în SuperLigă: ”Au plecat mulţi jucători”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21038091/1/img-5941.jpg

Universitatea Craiova nu are cele mai bune rezultate după venirea lui Eugen Neagoe, trei victorii, o remiză şi două eşecuri, dar nici jocul nu e convingător. Cristi Dulca e de părere că oltenii nu evoluează la nivelul la care se aşteptau pentru că antrenorul nu a reuşit să îşi impună filozofia despre fotbal, dar şi din cauza schimbărilor importante de lot, acum fiind nevoie de omogenizare.

Dulca a făcut o paralelă cu momentul în care Universitatea Craiova era pregătită de italianul Devis Mangia, când oltenii aveau rezultate, dar şi jocul arăta bine, fiind unul spectaculos.

Să nu uităm că au plecat mulţi jucători de la Craiova, jocul nu e cel aşteptat. Acolo se vrea un joc cu mult spectacol, cu goluri, dar acum lasă de dorit imaginea. Acum, sunt importante rezultatele până începe play-off-ul. E greu pentru un antrenor să schimbe din mers, Neagoe a venit relativ recent şi sunt şi pretenţii mari la Craiova.

Nu e un joc consistent cum era înainte. Mie mi-a plăcut Craiova atunci când era Mangia, jocul arăta bine, imaginea era bună”, declarat Cristi Dulca în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

U. Craiova, victorie la limită cu FC Argeş

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, formaţia FC Argeş, scor 1-0, dintr-un penalty primit după un henţ în careu comis de Tofan, căpitanului piteştenilor.

La Craiova, gazdele au deschis scorul dintr-un penalti făcut cadou de fundaşul piteştean Tofan, care a comis un henţ nefiresc şi evident în propriul careu. Arbitrul Rareş Vidican a acordat lovitură de pedeapsă, transformată de Andrei Ivan în minutul 74.

Victoria la limită a oltenilor o păstrează pe Craiova pe locul 5 în Superligă, cu 48 de puncte. FC Argeş este pe poziţia a 14-a, cu 26 de puncte.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri