Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV ǀ Cristi Dulca, impresionat de Denis Alibec: ”L-am sunat pe Gică să-l felicit”

Farul Constanta Publicat pe 21 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21102452/1/maxresdefaulta.jpg

Gică Hagi reuşeşte aproape sezon de sezon să aducă la Farul jucători intraţi în umbră şi să îi propulseze la un nivel foarte bun pentru SuperLiga României, poate să îi facă să joace la un nivel pe care nu l-au atins vreodată. Aşa se întâmplă şi cu atacantul Denis Alibec, care, în opinia multora, a atins un nivel foarte înalt, peste cel înregistrat atunci când evolua sub comanda lui Marius Şumudică la Astra.

Cristi Dulca, specialist Prima Sport, a declarat în emisiunea Fotbal Show că atacantul l-a impresionat în momentul în care a fost la meciul Rapid – Farul, cum se prezintă când nu are mingea în posesie, dar remarcând o evidentă creştere şi din punctul de vedere al maturităţii.

Dulca l-a şi sunat pe Gică Hagi după acel meci şi l-a felicitat pe ”Rege” pentru ceea ce a făcut cu atacantul.

Alibec este o piesă importantă, am fost la meciul din Giuleşti, cu Farul, şi l-am urmărit aşa, atent! E un atacant care trage echipa după el, poate de la televizor nu-ţi dai seama, dar are energie, are experienţă, nu mai are ieşirile nervoase pe care le avea. Am vorbit cu Gică după meciul cu Rapid şi l-am felicitat pentru modul în care a reuşit să facă din Alibec un jucător care parcă acum s-a apucat de fotbal.

E un jucător cu dorinţă, şi-a dat seama ce înseamnă ultimii ani de fotbal. Cred că l-a motivat Gică, dar s-a motivat şi el ca jucător, cred eu. Cred că Gică i-a redat acel ceva ce i-a lipsit lui Alibec şi e bine pentru fotbalul românesc”, a spus Cristi Dulca în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Atacantul de 32 de ani a marcat 11 goluri şi a oferit 7 pase decisive în tricoul constănţenilor, în acest sezon.

Denis Alibec nu va juca în partida Farului cu CFR 

Gică Hagi nu se va putea baza pe unul dintre cei mai buni jucători ai săi pentru partida cu CFR Cluj, ocupanta locului secund în play-off-ul Superligii.

Denis Alibec nu va juca în derby-ul cu CFR Cluj, după ce a suferit o leziune fibrilară în partida cu FCSB. Atacantul de 32 de ani nu a putut fi recuperat complet înaintea duelului cu ”feroviarii”, iar Gică Hagi nu e dispus să rişte introducerea lui pe teren.

Tehnicianul constănţenilor a hotărât să nu îl forţeze pe Alibec, care ar fi trebuit să revină joi la antrenamente. Hagi s-a sfătuit cu personalul medical al clubului pentru a nu risca să îl piardă pe cel mai important jucător pentru restul sezonului.

Într-adevăr, în atac îl avem pe Vlad Morar, care şi la meciul cu FCSB a fost accidentat, lovitură la antrenament. Şi Alibec care nu este pentru acest meci şi nu ştim pentru câte zile. Dar asta nu înseamnă nimic, trebuie să găsim soluţie. Cei care intră să marcheze goluri şi să o facă foarte bine.

Nu trebuie să vorbim de jucătorii care nu sunt. Sunt jucătorii ceilalţi, pe mine mă interesează cei care intră pe teren. Asta mă interesează pe mine, nimic altceva. Avem încredere în echipa noastră, chiar dacă ne lipseşte un jucător important.

Şi Vlad, că şi el până la urmă avea experienţă şi putea fi şi el. E o oportunitate pentru ceilalţi să arate şi eu sperăm să o facem bine”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele