Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

EXCLUSIV | Cristi Dulca, opinie amară după ce U. Craiova a făcut doar egal cu Vllaznia: ”Oltenii au întâlnit o echipă modestă”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 22 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20784494/1/img-5941.jpg

A fost o seară cu patru meciuri pentru echipele din România în Conference League, dar au fost obţinute doar două victorii, de CFR Cluj şi de Sepsi. U. Craiova a făcut egal cu Vllaznia, scor 1-1, iar Cristi Dulca a vorbit în emisiunea Fotbal Show despre evoluţia oltenilor.

Albanezii de la Vllaznia nu l-au impresionat pe experul Prima Sport, ba din contră, i s-a părut o echipă modestă şi tocmai din aceast motiv credea că Universitatea Craiova va câştiga fără probleme duelul tur.

Oricum, chiar dacă partida s-a terminat la egalitate, Dulca este de părere că oltenii vor merge mai departe, în turul 3 al Conference League.

O echipă modestă spre deosebire de echipa cu care a jucat FCSB, Saburtalo Tbilisi. Craiova cred că trebuia să forţeze mai mult după ce a marcat pentru 1-0. Eu cred că, totuşi, se va califica mai departe Craiova. A dominat în prima repriză, a avut mai multe ocazii.

Mă aşteptam să bată Craiova. La cum a început meciul şi când am văzut cum se exprimă echipa din Albania, mă aşteptam ca Universitatea Craiova să câştige, dar uite că nu a fost aşa”, a declarat Cristi Dulca în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Universitatea Craiova a remizat, joi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa albaneză Vllaznia, într-un meci din prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

  • Au marcat Ivan ‘45+2 (penalti) pentru craioveni şi Haxhaj ’51 pentru Vllaznia.

Returul este programat joia viitoare, la Craiova, de la ora 20.30.

U. Craiova, posibil duel cu Zorya Luhansk în turul 3 al Conference League

Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar al Conference League a avut loc luni, la Nyon, şi a stabilit posibilele adversare ale celor patru echipe din România aflate în competiţie. CFR Cluj, FCSB, Sepsi şi Universitatea Craiova încă nu au jucat în turul 2 preliminar.

Cele patru echipe din România vor evolua joi în prima manşă a turului 2 preliminar.

În turul trei preliminar, vor avea loc următoarele confruntări în care pot fi implicate echipe din România:

  • Shakhtyor Soligorsk (Belarus) - CFR Cluj / Inter Club d'Escaldes (Andorra)
  • Zorya Luhansk (Ucraina) - Vllaznia (Albania) / Universitatea Craiova
  • Víkingur (Insulele Feroe) / Dunajská Streda (Slovacia) - Saburtalo (Georgia) / FCSB
  • Sepsi Sfantu Gheorghe / Olimpija Ljubljana (Slovenia) - Rijeka (Croaţia) / Djurgården (Suedia)

Meciurile se vor disputa la 4 şi la 11 august.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri