Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

EXCLUSIV | Cristi Dulca, opinie despre cine va antrena CFR Cluj în sezonul următor

CFR Cluj Publicat pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21216434/1/maxresdefaulta.jpg

CFR Cluj poate schimba antrenorul în această vară, să se anunţe despărţirea de Dan Petrescu. Ardelenii ar putea merge pe mâna altui principal chiar dacă ”Bursucul” mai are un an de contract, dar Cristi Dulca, specialist Prima Sport, a declarat că nu crede că acest lucru se va întâmpla.

Dulca e de părere că Dan Petrescu va continua la CFR Cluj şi pentru sezonul următor, mai ales pentru că a câştigat finala pentru Conference League cu FC U Craiova. Dacă acest lucru nu s-ar fi întâmplat, iar oltenii s-ar fi impus, era posibil ca antrenorul să fie altul.

Printre explicaţiile pentru care CFR Cluj a făcut un sezon nu foarte reuşit, Cristi Dulca a remarcat meciurile multe disputate de ardeleni în toate competiţiile, dar şi accidentările.

Eu zic că va rămâne Dan Petrescu la CFR Cluj! El mai are contract şi cred că a depins şi de meciul cu FC U Craiova rămânerea lui. Dacă va rămâne, înseamnă că am dreptate.

A fost greu pentru CFR să ducă ritmul în acest sezon, mulţi jucători importanţi accidentaţi, multe meciuri jucate în toate competiţiile. Atunci, e greu!”, a spus Cristi Dulca în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1!

Emisiunea Fotbal Show

Cu cine poate juca echipa CFR Cluj în turul 2 al Conference League

CFR Cluj se pregăteşte de Conference League după victoria din finala cu FC U Craiova, scor 1-0, care s-a văzut în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro! Fosta campioană a României va debuta în turul 2 al competiţiei, iar pe lista adversarilor nu sunt nume de speriat.

CFR Cluj va fi în urna capilor de serie şi, în mod normal, nu trebuie să aibă emoţii în ceea ce priveşte calificarea în runda următoare a Conference League. Lista adversarilor din care se va alege oponenta CFR-ului:

Ararat-Armenia, Vojvodina Novi Sad, Lucerna, Gzira United, Levadia Tallin, Bohemians Praga, Dinamo Minsk, Thorshavn, FC Europa, Domzale, Santa Coloma, Beitar Ierusalim, Dinamo Batumi, Inter Club D’Esclades, Crusaders, Kauno Zalgiris, Aktobe, Differdange, Torpedo Zhodino.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele