Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

EXCLUSIV | Cristi Dulca, opinie despre cine va antrena CFR Cluj în sezonul următor

CFR Cluj Publicat pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21216434/1/maxresdefaulta.jpg

CFR Cluj poate schimba antrenorul în această vară, să se anunţe despărţirea de Dan Petrescu. Ardelenii ar putea merge pe mâna altui principal chiar dacă ”Bursucul” mai are un an de contract, dar Cristi Dulca, specialist Prima Sport, a declarat că nu crede că acest lucru se va întâmpla.

Dulca e de părere că Dan Petrescu va continua la CFR Cluj şi pentru sezonul următor, mai ales pentru că a câştigat finala pentru Conference League cu FC U Craiova. Dacă acest lucru nu s-ar fi întâmplat, iar oltenii s-ar fi impus, era posibil ca antrenorul să fie altul.

Printre explicaţiile pentru care CFR Cluj a făcut un sezon nu foarte reuşit, Cristi Dulca a remarcat meciurile multe disputate de ardeleni în toate competiţiile, dar şi accidentările.

Eu zic că va rămâne Dan Petrescu la CFR Cluj! El mai are contract şi cred că a depins şi de meciul cu FC U Craiova rămânerea lui. Dacă va rămâne, înseamnă că am dreptate.

A fost greu pentru CFR să ducă ritmul în acest sezon, mulţi jucători importanţi accidentaţi, multe meciuri jucate în toate competiţiile. Atunci, e greu!”, a spus Cristi Dulca în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1!

Emisiunea Fotbal Show

Cu cine poate juca echipa CFR Cluj în turul 2 al Conference League

CFR Cluj se pregăteşte de Conference League după victoria din finala cu FC U Craiova, scor 1-0, care s-a văzut în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro! Fosta campioană a României va debuta în turul 2 al competiţiei, iar pe lista adversarilor nu sunt nume de speriat.

CFR Cluj va fi în urna capilor de serie şi, în mod normal, nu trebuie să aibă emoţii în ceea ce priveşte calificarea în runda următoare a Conference League. Lista adversarilor din care se va alege oponenta CFR-ului:

Ararat-Armenia, Vojvodina Novi Sad, Lucerna, Gzira United, Levadia Tallin, Bohemians Praga, Dinamo Minsk, Thorshavn, FC Europa, Domzale, Santa Coloma, Beitar Ierusalim, Dinamo Batumi, Inter Club D’Esclades, Crusaders, Kauno Zalgiris, Aktobe, Differdange, Torpedo Zhodino.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele