Ultima oră
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid
Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start

EXCLUSIV | Cristi Dulca şi Ioan Ovidiu Sabău, păreri de rău după ultimul meci al Gazului Metan în Liga 1: ”E păcat că echipa a picat în Liga 2” / ”Nu se vor găsi vinovaţii pentru această situaţie”

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 14 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20705711/1/gaz-metan-12.jpg

Gaz Metan Mediaş a avut, în partida cu Chindia, ultima reprezentaţie din acest sezon de Casa Liga 1. A terminat meciurile din play-out şi va juca, din stagiunea care vine, în Liga 2, dat fiind faptul că a retrogradat.

Cristi Dulca şi Ioan Ovidiu Sabău au comentat, în emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1, situaţia echipei Gaz Metan Mediaş, care ar putea chiar să se desfiinţeze.

Cristi Dulca: ”Mie îmi pare rău că am asistat la ultimul meci al lui Gaz Metan în Liga 1. Spuneam şi în trecut că îmi pare rău de această echipă, e o bază frumoasă acolo, oameni buni. E păcat că echipa a picat în Liga 2, dar nu s-a mai putut ţine în Liga 1”.

Ioan Ovidiu Sabău: ”Cred că cei care au condus clubul în ultimii ani sunt de o calitate mai mică. Nu cred că se vor găsi vinovaţi pentru această situaţie, doar jucătorii (n.r. – o spune în mod ironic şi râde).

Sper ca echipa să se folosească de foştii jucători pentru refacere. Mi-ar plăcea ca oamenii care au lucrat la Gaz Metan în trecut să ajute, echipa să revină. Oraşul merită să aibă o echipă de fotbal. Mediaşului i s-a luat şi fotbalul. Nu venea multă lume la stadion, dar era o bucurie pentru oameni la final de săptămână”.

Formaţia Gaz Metan Mediaş, aflată la minus 38 de puncte în clasamentul play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor, şi-a încheiat cu înfrângere parcursul în primul eşalon, fiind învinsă vineri în deplasare de Chindia Târgovişte, scor 3-0, în ultima etapă a play-out-ului.

 

mail-share icon Email
viewscnt