Ultima oră
Patronul CFR-ului a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu, iar Gigi Becali nu s-a putut abţine: ”Vă spun că nu vine!”  | VIDEO EXCLUSIV

Patronul CFR-ului a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu, iar Gigi Becali nu s-a putut abţine: ”Vă spun că nu vine!” | VIDEO EXCLUSIV
 VIDEO | Malcom Edjouma a oferit prima reacţie după ce a fost criticat de Gigi Becali pentru penalty-ul provocat cu „U” Cluj: „Asta e!” VIDEO | Malcom Edjouma a oferit prima reacţie după ce a fost criticat de Gigi Becali pentru penalty-ul provocat cu „U” Cluj: „Asta e!”
Suma încasată de FCSB de la UEFA după ce a spulberat-o pe Virtus în primul tur preliminar din Champions League Suma încasată de FCSB de la UEFA după ce a spulberat-o pe Virtus în primul tur preliminar din Champions League
Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea Asistenţă scăzută la returul FCSB - Virtus! Câţi spectatori au susţinut-o pe campioana en-titre în Ghencea
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali nu renunţă la pista din Italia! Patronul a sunat la echipă pentru atacant: ”Îl împrumutăm!” | VIDEO EXCLUSIV
Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV

Becali a intrat în direct şi a făcut anunţul despre transferul FCSB-ului: ”Trebuia să vină azi!” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Cristi Dulca şi momentul din CFR Cluj - FC U Craiova pe care nu l-a înţeles: ”N-am întâlnit aşa ceva! Nu voiam să fiu contemporan cu aşa ceva!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21216142/1/print-cfr-fc-u.png

Partida CFR Cluj – FC U Craiova, care s-a văzut în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, a fost plină de momente controversate, dar şi de momente surprinzătoare. Ceea ce a vrut să facă FC U Craiova la finalul partidei, l-a făcut pe Cristi Dulca să reacţioneze.

Specialistul Prima Sport a declarat în emisiunea Fotbal Show că, pe lângă erorile de arbitraj comise de Istvan Kovacs, l-a surprins şi faptul că oltenii au vrut să iasă de pe teren. Au vrut să nu mai continue partida, ca protest a ceea ce s-a întâmplat, doar că anumiţi oameni din staff au transmis faptul că e riscant pentru club, că poate suferi repercusiuni.

Galbenele asupra lui Bauza au fost cam uşor acordate. La atingerea cu mâna a lui Manea, în careu, nu mi se pare penalty. Mi se pare că Manea nu duce mâna intenţionat spre balon. Eliminarea lui Bauza a fost dată foarte uşor.

N-am întâlnit aşa ceva! Nu voiam să fiu contemporan cu aşa ceva! E în premieră să văd că FC U Craiova a vrut să iasă de pe teren”, a spus Cristi Dulca în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

FC U Craiova a vrut să iasă de pe teren în partida cu CFR

Reacţie şocantă a lui Adrian Mititelu, după prestaţia lui Istvan Kovacs din CFR – FC U Craiova

Adrian Mititelu a avut un discurs dur şi plin de acuzaţii după ce echipa lui, FC U Craiova, a fost învinsă cu 0-1 de CFR Cluj, în barajul pentru calificarea în Conference League. Patronul oltenilor a acuzat modul în care a condus Istvan Kovacs partida, că ar fi arbitrat, ”la comandă”, în favoarea CFR-ului.

Adrian Mititelu a mers departe cu afirmaţiile, anume că Răzvan Burleanu şi Federaţia Română de Fotbal, alături de CCA, au vrut de la bun început să îl trimită la meci pe Kovacs, pentru ca ardelenii să se califice cu orice preţ în cupele europene.

Întreaga reacţie a lui Adrian Mititelu din emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1:

Ce să zic? Nu ştiu de ce s-a inventat acest regulament, CFR trebuia să meargă direct acolo. Ne mai chinuim să mai venim, să se facă şi ei de râs?! Domne, nu au ce căuta echipele din play-out în cupele europene şi asta e! Să se facă un baraj formal... eu înţeleg că CFR trebuia să se califice, dar nici chiar aşa.

A fost o organizare generală şi la FRF să treacă CFR. Dacă era nevoie, ne dădeau şi al treilea jucător afară. Cel mai faultat jucător de pe teren, Bauza, a fost vânat, a fost eliminat. La meciul cu CSU, Kovacs a dat două penalty-uri... cum a reacţionat acum la o fază la care trebuia să primim penalty?! Toată maniera s-a văzut, de la delegare s-a încercat ca echipa gazdă să treacă peste acest meci.

E o victorie nemeritată pentru CFR, noi meritam să mergem în Europa. Nu avem încă permis să mergem acolo. Văd că regulamentul e în funcţie de climă, de unghiul de filmare. Kovacs e cel mai bun pentru anumite echipe. Kovacs stă în Cluj, e greu să demonstrez anumite lucruri, dar ele se ştiu.

Lucrurile ţin să o ia urât, sunt foarte supărat! Am fost batjocoriţi pentru a nu ştiu câta oară în acest campionat. Dacă rămâneam în 11, nu cred că ne bătea CFR Cluj. Maniera de arbitraj a fost pro CFR de la bun început. Eu zic că 90 la sută din oamenii care s-au uitat la meci au văzut asta.

Sunt lucruri care nu se pot spune, nu poţi să le spui. Te cheamă Burleanu şi te execută! Te fac varză pe procedura de disciplină. Lucrurile duc spre crimă organizată, dar nu se poate face nimic. S-a dorit ca CFR să treacă mai departe.

Eu spun adevărul, sunt la cald, dar ce pot să îmi facă? Am fost la închisoare, am fost dezafiliat.

Aş începe acţiune la DNA, dar nu am probe suficiente. Dacă merg la DNA cu acest Bodescu, poate fuge de la flagrant. Am mai avut dovezi, dar când am mers, a fugit procurorul. Poate mă trezesc eu dat în judecată”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri