Ultima oră
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”

EXCLUSIV | Cristi Dulca surprinde! Consideră că echipa care nu a mai câştigat din octombrie anul trecut nu trebuie să aibă emoţiile retrogradării

FC Argeș Publicat pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21038037/1/maxresdefaulta.jpg

Una dintre cele mai slabe echipe din SuperLiga României este, în mod cert, FC Argeş. De la finalul lui octombrie 2022 nu au mai câştigat piteştenii, dar echipa nu va retrograda, după părerea lui Cristian Dulca. Specialistul Prima Sport a afirmat în emisiunea Fotbal Show că FC Argeş stă deocamdată liniştită şi că stilul impus de Marius Croitoru trebuie să îşi arate roadele în etapele următoare.

Cu toate acestea, s-au adunat 12 meciuri fără victorie în prima ligă, FC Argeş fiind pe ultimul loc dacă luăm în calcul aceste ultime 12 runde. La general, echipa lui Marius Croitoru ocupă locul 14 din 16 echipe, cu 26 de puncte, la opt puncte de ultima clasată, CS Mioveni.

O echipă imprevizibilă FC Argeş, dar eram curios să văd cum va arăta după venirea lui Croitoru. Încearcă să aibă un joc de posesie, să plece de la portar cu pase, însă azi, în faţa Craiovei, nu a fost periculoasă, iar asta spune foarte multe. A fost depăşită la numărul de pase, la posesie.

FC Argeş e o echipă care poate spune deocamdată că e liniştită, că poate rămâne în Liga 1”, a declarat Cristian Dulca în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

FC Argeş, eşec la limită cu U. Craiova

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, formaţia FC Argeş, scor 1-0, dintr-un penalty primit după un henţ în careu comis de Tofan, căpitanului piteştenilor.

La Craiova, gazdele au deschis scorul dintr-un penalti făcut cadou de fundaşul piteştean Tofan, care a comis un henţ nefiresc şi evident în propriul careu. Arbitrul Rareş Vidican a acordat lovitură de pedeapsă, transformată de Andrei Ivan în minutul 74.

Victoria la limită a oltenilor o păstrează pe Craiova pe locul 5 în Superligă, cu 48 de puncte. FC Argeş este pe poziţia a 14-a, cu 26 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele