Ultima oră
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei
Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni
Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Cristiano Bergodi a refuzat o ofertă din Liga 1! Mesaj voalat pentru patronul Craiovei: "Timpul a spus deja adevărul"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 1 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19943259/1/bergodi.jpg

Antrenorul italian Cristiano Bergodi a anunţat, în exclusivitate la emisiunea 'Look Sport Live' de la Look Sport+, că a fost ofertat de către Poli Iaşi, ultima clasată în Liga 1. Bergodi a declinat propunerea echipei moldovene, dar este interesat să revină în România. Cristiano Bergodi i-a transmis un mesaj cu subînţeles patronului Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, care caută un antrenor după demiterea lui Corneliu Papură.

După refuzul lui Bergodi, Poli Iaşi l-a numit în funcţia de antrenor principal pe Andrei Cristea (36 de ani), care este şi jucător activ.

Cristiano Bergodi (56 de ani) a avut un mandat scurt la Craiova: a fost numit pe 7 mai 2020 şi a fost demis pe 9 noiembrie. În sezonul trecut al Ligii 1, Craiova s-a luptat la titlu până în ultima etapă, când a pierdut în faţa CFR-ului.

Cristiano Bergodi a antrenat şapte echipe în România: FC Naţional, Rapid, Poli Iaşi, FCSB, ASA Târgu Mureş, FC Voluntari şi Universitatea Craiova.

"Am avut oferte şi din România. Am stat de vorbă cu o persoană de la Poli Iaşi, am văzut că l-au numit pe Andrei Cristea. În acest moment, vreau să stau puţin şi să mă gândesc bine înainte de a reveni în România. Am plecat de la Craiova şi eram pe primul loc... vreau să aştept puţin acum.

Craiova nu trece printr-un moment bun, dar cred că am făcut treabă foarte bună acolo. Îmi pare rău pentru băieţi, pentru că am creat o atmosferă foarte bună şi puteam face ceva. Dar nu e uşor să lucrezi acolo. Nu e uşor să stai de vorbă... şi când nu-ţi sunt recunoscute meritele. Eu nu stau doar pentru bani!

Le doresc toate cele bune celor de la Craiova, pentru că am rămas în relaţii bune cu jucătorii. Am citit ce a spus domnul Rotaru, dar nu vreau să răspund. Nu mi se pare corect ce a spus el, dar timpul spune adevărul şi se pare că a spus deja adevărul. Eu cred că un antrenor străin se poate potrivi la Craiova.

Sunt condiţii foarte bune la Craiova, au tot ce trebuie pentru a se gândi doar la fotbal. Au cele mai bune condiţii, alături de FCSB şi CFR. Campionatul e lung, cred că poate reveni Craiova, dacă trece de această pasă proastă. Sistemul competiţional ajută, cu înjumătăţirea punctelor", a spus Cristiano Bergodi la emisiunea 'Look Sport Live' de la Look Sport+.

Universitatea Craiova ocupă locul 3 în Liga 1, cu 6 egaluri consecutive, la 8 puncte de liderul FCSB.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri