Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Croitoru, criticat: "Când câştigi îţi asumi meritele şi când pierzi vorbeşti despre nesimţire?"

Superliga Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20188811/1/croitoru-4.jpg


Discursul foarte dur pe care Marius Croitoru l-a avut la adresa propriilor jucători după Academica Clinceni - FC Botoşani 4-3 a atras criticile lui Mirel Albon şi Lucian Goian, în direct la Fotbal Look.
 
Fost selecţioner al naţionalei feminine, Albon crede că antrenorul moldovenilor face o greşeală atunci când îşi atacă jucătorii, dar şi că FC Botoşani mai are de lucrat pe fază defensivă:
 
"Nu aş vrea să fiu înţeles greşit, dar nu mi-a plăcut discursul lui. Jucătorii l-au făcut mare, l-au dus în play-off, cu ei a învins la Craiova. Nu ştiu care a fost discursul lui la pauză. A fost un autogol antologic, un gol dintr-o îngrămădeală, la golul doi Ongenda îl driblează uşor pe Gardoş, apoi are o execuţie de fotbalist adevărat. Dar nimeni nu dublează la Gardoş! Dacă e 2-1 la pauză, Botoşani joacă altfel repriza a doua. Dar se face 3-1 şi cred că acest gol nu le-a făcut bine. Vina trebuie împărţită. El a spus că lucrează doar ofensiv, s-a văzut. Pe fază defensivă au fost greşeli nepermise la un asemenea nivel", a spus Albon, la Fotbal Look.
 
Iar opinia i-a fost împărtăşită şi de către Lucian Goian, fostul fundaş al lui Dinamo care nu concepe de unde apar diferenţele din discursurile de după meci ale lui Croitoru:
 
"Nu mi s-a părut OK discursul lui, nu e normal să vorbeşti aşa despre jucători, să-i faci nesimţiţi. De multe ori discursurile lui se bat cap în cap. Îşi laudă jucătorii, spune că e meritul lor, apoi începe că eu am făcut. Nu! Suntem un grup. În momentul în care câştigi îţi asumi meritele, când pierzi vorbeşti despre nesimţire? Echipa nu a arătat bine în repriza a doua, dar nu-i pui întrebarea <<oare nu am greşit şi eu, că nu am ştiut să-i motivez?>>. E urât să arunci toată vina pe jucători", a declarat Goian.
 
”Nu am explicaţii, nu pot să cred că am păţit aşa ceva, sunt de 30 de ani în fotbal, nu am văzut aşa ceva. Nu e vorba de lejeritate, e un cuvânt frumos, merg mai sus, e nesimţire! Consider că le-am oferit toate condiţiile să se gândească la fotbal, s-au crezut prea devreme învingători.
 
Nici nu mai pot să strig de pe margine, este o palmă grea dată mie în primul rând, apoi celor care investesc în ac echipă. Acum pot să le fac şi un program rău. Nu iau decizii radicale, dar vor plăti scump. E greşeala mea, am crezut în unii jucători”, a declarat Croitoru, la interviul de după meci.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele