Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

EXCLUSIV | Dan Petrescu a revenit cu explicaţii după CFR - U. Craiova. Antrenorul campioanei şi-a spus toate nemulţumirile

CFR Cluj Publicat pe 8 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21118559/2/farul-constanta-cfr-cluj-superliga-superbet-23-01-2023-1.jpg

Dan Petrescu a fost invitat în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, la 24 de ore după finalul derby-ului CFR Cluj – U. Craiova, terminat la egalitate, 1-1. Antrenorul ardelenilor a vorbit pe larg despre fazele pe care le-a considerat a fi împotriva formaţiei sale şi care au contribuit decisiv la rezultatul final, la remiză.

Dan Petrescu a criticat şi deciziile de arbitraj luate cu VAR, pe durata sezonului regular şi a play-off-ului, dar şi a ceea ce s-a întâmplat în duelul cu oltenii, eliminarea anulată a lui Andrei Ivan, dar şi golul marcat de acelaşi Ivan, prin care s-a făcut 1-1, pe care mulţi l-au considerat ca fiind validat eronat, cum că arbitrul din camera VAR nu a trasa linia de offside la nivelul umărului, ci la nivelul piciorului jucătorului oltenilor.

Explicaţiile lui Dan Petrescu, din emisiunea Fotbal Show:

Încă sunt la cald, a fost un meci important pentru noi, în care s-au întâmplat foarte multe lucruri, din nou contra echipei noastre! Nu am venit să caut scuze pentru mine şi jucători, am venit să vedem fazele şi să îmi explice cineva cum, în play-off, au fost şapte mari greşeli, toate la VAR contra CFR-ului. Nici măcar o decizie VAR nu a fost pro CFR.

Mi se pare incredibil că la partida cu Craiova, arbitrul Radu Petrescu a fost aproape de fază, a auzit zgomotul cum a fost faultat Boateng, dă roşu corect, iar apoi merge la VAR să mai verifice faza. Ce ai văzut tu la trei metri, să îţi spună arbitrul care a văzut la televizor? Apoi, îmi spui că nu e roşu? Deja ştii că orice decizie VAR e împotrivă, când vezi că se analizează. Bă, e VAR, e clar, e contra noastră.

După aceea, avem un penalty clar, nu s-a dus la VAR să vadă. Am avut şapte penalty-uri în play-off şi am primit zero. Nu există în istoria fotbalului aşa ceva!

(N.r. – Analiza eliminării anulate la Ivan) Vede clar Radu Petrescu că e roşu, talpă, săracul Boateng nu a mai putut juca în repriza a doua, a trebuit să îl scot! E incredibil aşa ceva, uite cum cade. Nu am văzut aşa ceva în lume! De ce mai ai nevoie de VAR dacă eşti acolo? Ce încredere să mai am în arbitrul român? E un arbitru de top!

Mi se spune să tac, pentru că... nu, eu spun adevărul. Eu, la Urziceni, nu luam campionatul cu români.

(N.r. – Golul validat al lui Ivan) Ivan, săracul, nici nu s-a bucurat, era în offside. Nu s-a tras linia la nivelul umărului. Când se trage linia la cap, când se trage la picior, când se trage la umăr, niciodată unde trebuie. Toate deciziile au fost contra CFR-ului! Dacă erau arbitrajele ca în Italia, cu robotul, acum aveam opt puncte în plus”.

Emisiunea Fotbal Show, cu Dan Petrescu 

CFR Cluj, remiză cu U. Craiova

CFR Cluj a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii.

În minutul 27 Andrei Ivan a primit direct cartonaşul roşu pentru o intervenţie la Boateng, însă, după consultarea VAR, arbitrul Radu Petrescu a anulat cartonaşul roşu, dându-i jucătorului craiovean cartonaş galben.

În repriza secundă gazdele au deschis scorul prin Muhar. Acesta a intrat pe teren în minutul 60 şi a înscris şase minute mai târziu. Însă oaspeţii au reuşit să egaleze în minutul 68, prin Andrei Ivan – un gol care a avut nevoie de validarea VAR.

S-a încheiat 1-1, iar CFR are 39 de puncte şi este pe locul al treilea, la şapte puncte de liderul Farul. Campioana en-titre pare ieşită total din lupta pentru titlu.

Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 36 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele