Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj! Cristi Balaj face anunţul: "Continuăm cu el. Obiectivele sunt clare!"

CFR Cluj Publicat pe 15 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20776631/1/bala.jpg


Dan Petrescu poate sta liniştit. Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a anunţat, vineri seară, în direct la Fotbal Show, că aventura lui SuperDan pe banca tehnică a campioanei ultimelor sezoane va continua. Fostul fundaş dreapta are ca obiective eventul, clasarea pe un loc mai bun decât anul trecut în grupele Conference League, dar şi închegarea unei echipe mai bune.
 
După 3-4 la loviturile de departajare cu Pyunik Erevan, scaunul lui Dan Petrescu s-a clătinat serios, iar Neluţu Varga a convocat o şedinţă în care a discutat despre posibilitatea reală de a-l da afară pe ex-fundaşul dreapta de la Chelsea. Totuşi, patronul CFR-ului, care are şi probleme de sănătate în această perioadă, a decis să-i mai acorde credit lui Dan Petrescu, după cum a anunţat preşedintele Cristi Balaj în exclusivitate pentru Prima Sport. Totuşi, misiunea lui Petrescu nu e deloc facilă, în condiţiile în care Varga aşteaptă titlul, Cupa şi un parcurs lung în Conference League:
 
"S-a discutat despre Dan Petrescu, dar nu despre demitere. Mi-aş dori să fie preluat acest mesaj, pentru că au apărut anumite supoziţii şi informaţii eronate. Dan Petrescu mai are doi ani de contract cu CFR. Într-adevăr, am eşuat în a ajunge în grupele Europa League sau Champions League, dar asta nu înseamnă că nu putem obţine rezultate mai bune decât anul trecut printr-o calificare în grupele Conference League. Avem obiectiv câştigarea campionatului, iar Dan Petrescu a demonstrat că poate câştiga campionatul. Dorim să formăm o echipă mai bună decât anul trecut, jucătorii aduşi au fost aduşi cu colaborarea lui Petrescu. Am stat câteva zile, nu s-au luat decizii la cald, dăm dovadă de echilibru şi mesajul e simplu: continuăm cu Dan Petrescu! Obiectivele sunt clare, campionatul, Cupa şi o clasare mai bună în grupele Conference League decât anul trecut. 
 
Dan Petrescu şi-a pus ştampila şi avizul pentru fiecare transfer pe care l-am făcut. Nu a fost o şedinţă pentru demiterea lui Petrescu, Neluţu Varga nici nu a discutat cu el. A discutat cu noi, cei din conducere, şi aceasta e decizia luată. Iar eu sunt dator să vă transmis acest lucru, că Dan Petrescu are contract pe doi ani, obiectivele sunt campionatul, Cupa şi calificarea în grupele Conference League. Şi nu în ultimul rând să formăm o echipă mai competitivă. Dan Petrescu are susţinerea noastră", a declarat Petrescu, vineri seară, în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele