Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV | Dan Şucu face cunoştinţă cu lumea fotbalului. Varga se amuză şi îl “înţeapă” pe finanţatorul Rapidului: “Dacă nu ştie cine este “domnul Varga” îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului.”

Superliga Publicat pe 25 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20718388/1/sucu-vs-varga.jpg

Declaraţia lui Dan Şucu de la conferinţa de presă în care noul finanţator al Rapidului a fost prezentat oficial nu a rămas fără răspuns. Nelu Varga, finaţatorul CFR-ului a fost atacat direct de către noul şef din Giuleşti.

“Modelul de business al CFR-ului nu-l cunosc deloc. Nu ştiu ce e de înţeles. Nu-l cunosc pe patronul de acolo. N-am auzit de dânsul ca om de afaceri, nu m-am intersectat cu el în mediul de afaceri. Dar poate o exista şi nu ştiu eu”, a fost declaraţia noului investitor de la Rapid care l-a supărat pe Varga.

N-am ales Mobexpert, poate asta l-a deranjat!

Finanţatorul CFR-ului i-a răspuns într-un mod ironic şi a lăsat să se înţeleagă faptul că “săgeţile” lui Şucu vin din faptul că Varga a ales să lucreze cu firma de mobilă a soţiei celui care va finanţa Rapidul.

Dacă nu ştie cine este “domnul Varga” îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r. râde). Am ales mereu Ethan Allen (n.r. Firma soţiei lui Dan Şucu), nu Mobexpert şi poate asta l-a deranjat”, a spus Varga pentru Prima Sport.

Probabil i s-a urcat la cap, de la “Imperiul Căţeluşilor” ca este “leu”, dar nu este aşa

Omul cu banii de la CFR, care a câştigat ultimele 5 titluri în Liga 1, a continuat ironiile şi spune că Şucu nu a auzit de el pentru că face afaceri în mult mai multe ţări.

Domnul Varga” are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaşte domnul Şucu. Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România. Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva. Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine. Probabil i s-a urcat la cap, de la “Imperiul Căţeluşilor” ca este “leu”, dar nu este aşa”, a fost răspunsul finanţatorului campioanei pentru patronul Mobexpert.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele