Ultima oră
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo

EXCLUSIV ǀ Daniel Pancu, opinie interesantă după FC U Craiova – U Craiova: ”Fanii echipei lui Mititelu i-au ajutat pe adversari”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 8 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20808480/2/daniel-pancu.jpg

Universitatea Craiova a trecut de FC U Craiova în derby-ul Băniei, cu 2-1, meci care s-a văzut pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro. La finalul partidei, în emisiunea Fotbal Show, fostul atacant Daniel Pancu a făcut analiza şi a tras concluziile unei partide marcate de manifestările urâte ale fanilor clubului patronat de Adrian Mititelu şi fiul său.

Fostul vârf al Rapidului e convins că ultraşii, care au aruncat cu torţe pe teren, cu scaune şi alte obiecte, au ”ajutat” Universitatea Craiova să câştige. Formaţia lui Balint era obosită în opinia lui Pancu, iar pauzele lungi, în special cea din repriza a doua, impuse de manifestări fanilor echipei FC U Craiova, au ajutat adversarii.

Formaţia pregătită de Marius Croitoru era mult mai proaspătă decât U. Craiova, din perspectiva lui Daniel Pancu.

Jocul a fost oprit de câteva ori, cred că fanii şi-au încurcat mai mult propria echipă. CSU era obosită pentru că joacă şi în cupele europene, joacă din trei în trei zile, iar FC U Craiova era mult mai proaspătă în prima repriză.

CSU nu are două echipe să joace în campionat şi în Europa, aşa cum are CFR, iar asta se simte. Aşa s-a scris istoria meciului, cu implicarea fanilor”, a declarat Daniel Pancu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Universitatea Craiova, victorie cu 2-1 în derby-ul Băniei

Universitatea Craiova a învins-o duminică seara, scor 2-1, pe FCU 1948 Craiova, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Toate golurile au fost înscrise din penalti, iar partida a fost oprită timp de zece minute, din cauza obiectelor aruncate din tribună de suporteri

CS Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 41, când van Durmen l-a faultat pe Markovic în careu şi Istvan Kovacs a dat penalti după consultarea VAR. A transformat Andrei Ivan.

În al doilea minut al prelungirilor primei reprize, Istvan Kovacs a mai acordat un penalti, la henţul lui Bahassa, şi Hanca a înscris.

În minutul 59, arbitrul Kovacs a decis să întrerupă meciul timp de zece minute, după ce pe teren au fost aruncate torţe şi diferite obiecte.

În minutul 70 Compagno a redus din diferenţă, dintr-un penalti acordat de Istvan Kovacs pentru un fault al lui Papp asupra lui Compagno.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri