Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Daniel Stanciu şi George Florescu, în centrul unui scandal la 'U' Cluj! "2-3 foşti jucători încearcă să pună presiune" / "Nu vreau să periclitez situaţia clubului"

U Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 21 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/19998500/1/stanciu-florescu.jpg

Conflict la ‘U Cluj’! Daniel Stanciu, directorul executiv al clubului, acuză câţiva foşti jucători ai echipei că încearcă să destabilizeze situaţia, pentru a-şi face loc în funcţii de conducere. În direct la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, George Florescu a declarat că nu vrea să intervină peste actuala conducere a ‘şepcilor roşii’.

Şi fanii au luat atitudine în acest scandal. Cei din galerie au venit astăzi la antrenamentul echipei şi au transmis un mesaj ferm către conducerea clubului.

 

Luaţi loc, vă rugăm! În istoria lui, mai ales cea recentă, U a fost moneda de schimb pentru orgoliile și interesele...

Publicată de Sepcile rosii pe Duminică, 21 februarie 2021

În plan sportiv, ‘U Cluj’ are două victorii în 2021, ocupă locul 8 în Liga a 2-a şi sunt calificaţi în sferturile de finală ale Cupei României, unde vor întâlni Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

“N-aş vrea să comentez prea mult, din respect pentru oamenii care sunt la club. Cred că, atât timp cât echipa este în obiectiv, cel mai bine ar fi să-i lăsăm să-şi facă treaba, fără să intervenim. Nu pot să neg faptul că a existat o întâlnire, dar nu aş vrea să se interpreteze greşit. În momentul de faţă, sunt oameni angajaţi la club, care sunt în obiectiv, şi nu vreau să periclitez situaţia în care se află.

Eu am primit ofertă astă vară. Haideţi să o luăm cu începutul! Mai aveam contract un an cu Universitatea Cluj. Domnul Falub a spus în vară că nu mai are nevoie de mine. Am reziliat contractul şi mi s-a propus acest post, pe care l-am refuzat şi am avut motive întemeiate. Dar nu mi s-a propus să rămân şi în funcţia de jucător. Eu am fost forţat să las contractul cu Universitatea Cluj”, a spus George Florescu la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+.

“Sunt implicat direct şi am fost foarte deranjat! Îl cunosc foarte bine pe George Florescu. E un proiect plecat de la 2-3 foşti jucători ai Universităţii Cluj, care de vreo 6-7 luni încearcă să pună presiune pe club. Ei trebuie să înţeleagă faptul că dacă ai jucat la o echipă nu-ţi dă dreptul, că n-ai jucat gratis. Ei vorbesc despre un proiect, dar care-i proiectul? Că nu vin cu bani de acasă. Sunt nişte etape pe care trebuie să le parcurgi. Eu i-am propus lui George să vină la club, pe postul de manager la copii şi juniori! Dorin Goga va face parte din conducerea clubului. Sunt foşti jucători care au fost atraşi.

Nu-l acuz pe George, nu m-a deranjat întâlnirea. Dar nu există niciun proiect! Era o discuţie pe parte sportivă. Dar noi suntem sub bugetul din ultimele două sezoane. Am înţeles că domnul Cordoş a spus că nu fac parte din proiectul lor. Nicio problemă, eu mai am contract un an şi jumătate. George a primit ofertă să lucreze la club. Le-am spus <Veniţi cu variante>. N-am nicio problemă cu ei”, a spus Daniel Stanciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele